Zafer Partisi'nin kuruluşundan bu yana başarılı çalışmaları ile tanınan, Sevda Özbek yaptığı paylaşımında "Bugün itibariyle; Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliği, GİK Üyeliği, Kadın, Çocuk ve Aile Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerimden ayrılmış bulunuyorum. Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ başkanımıza göstermiş olduğu güven ve destek için şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
'GERÇEK BİR ATATÜRK KADINIDIR SEVDA ÖZBEK"
Sevda Özbek'in istifa açıklaması üzerine Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Selamoğlu twitter hesabından bir açıklamada bulundu.
Selamoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Gerçek bir Atatürk kadınıdır Sevda Özbek... Mütevaziliği, insan sevgisi, hoşgörüsü, dürüstlüğü ile Türk siyasetinde hep var olması gereken bir aydındır... Yolunuz açık olsun... Ne mutlu ki sizin gibi bir hanımefendiyi tanıdık..."









