• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
10:10
Bakan Çiftçi: Dünya bir kez daha gördü: Milli irade teslim alınamaz
10:00
Kayseri Valisi Çiçek'ten 15 Temmuz mesajı
10:00
ESHOT'tan ayda 2 bin 200 ton su tasarrufu... Sular yeniden kullanıma kazandırılıyor
09:45
Numan Kurtulmuş: TBMM 15 Temmuz 2016 gecesi ikinci kez gazilik şerefini kazandı
09:30
Milletin yazdığı diriliş destanı 10. yılında
09:25
NATO toplantısına ERMAŞ MERMER damgası
09:25
Kayseri protokolü 15 Temmuz şehitlerini andı
09:20
Milas alevlere teslim! 350 otel boşaltıldı
09:10
Kayseri Kocasinan İnovasyon Merkezi öğretmen adaylarına ilham oldu
07:40
Mustafa Yalçın'dan 15 Temmuz açıklaması
07:05
Hüseyin Akay'dan 15 Temmuz mesajı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Ulu Önder İstanbul Bakırköy'de anıldı
Yaşam
Yayınlanma: 10 Kasım 2024 - 17:30

Ulu Önder İstanbul Bakırköy'de anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 86. yılında Bakırköy’de anma töreni düzenlendi.

Yaşam
10 Kasım 2024 - 17:30
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ulu Önder İstanbul Bakırköy'de anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 86. yılında Bakırköy'de anma töreni düzenlendi.

İSTANBUL (İGFA) -  Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, ardından Kaymakamlığın düzenlediği anma programına ve İBB'nin Florya Kent Ormanı'nda düzenlediği 'Ata'ya Saygı Yürüyüşü'ne katılarak ebedi anının yaşatılması için fidan dağıttı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 86. yılında Bakırköy'de birçok anma programı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen anma törenine Bakırköy Kaymakamı Recai Karal, Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı adına Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından Ulu Önder Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09.05'te iki dakikalık saygı duruşu, İstiklâl Marşı'nın okunması ve bayrakların yarıya indirilmesiyle tören sona erdi. Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakamlığın Cem Karaca Kültür Merkezi'nde düzenlediği programa katılan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Bakırköy Göksel Baktagir Güzel Sanatlar Lisesi'nin hazırladığı 'Atatürk' temalı resim sergisi ve müzik dinletisine katıldı.

İBB Kentsel Ekolojik Sistemler Müdürlüğü'nün Florya Atatürk Kent Ormanı'nda düzenlediği 'Ata'ya Saygı Yürüyüşü'ne de katılan Başkan Ovalıoğlu, kent ormanında yetiştirilen fıstık çamı fidesini dağıtarak ebedi anının yaşatılması için katkıda bulundu.

Bakırköy Kaymakamlığı'nın düzenlediği programda konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, "Bugün ülkemizin dört bir yanında Atamızı özlem, minnet ve saygıyla anıyoruz. Onun aziz hatırasına duyduğumuz bu derin hisler, vefatından bugüne, nesilden nesle, kalpten kalbe taşınıyor. Çünkü hepimiz biliyoruz ki; Atatürk yalnızca bir devlet kurucusu değil bir medeniyet mimarıdır. Bu topraklarda aklın, bilimin ve özgür düşüncenin temellerini atan Atamız, karanlık bir dönemde aydınlanmanın meşalesini yaktığı için ona minnettarız. Türk milletinin zekâsına ve becerisine inanarak, daha güzel bir gelecek kurma yolunda bizlere sonsuz bir güven ve cesaret yüklediği için ona minnettarız. Ve en çok da eğitimi, sporu, kültür sanatı ve bilimi yarınlara ulaşmanın köşe taşları görüp, bu vizyonla cumhuriyeti gençlere emanet ettiği için ona minnettarız. Atamız, yeri doldurulamaz fikirleri, dünyanın örnek aldığı idealleriyle, gençlerimizin pırıl pırıl zihinlerinde güzel bir gelecek umudunu diri tutup ışık saçıyor ve bugün de yol gösteriyor" diye konuştu.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Manisa'nın büyük yatırımları açıklandı
Manisa'nın büyük yatırımları açıklandı
İnegöl kültürlerle renklendi
İnegöl kültürlerle renklendi
Sakarya'da en yüksek kapasiteye sahip tesisi
Sakarya'da en yüksek kapasiteye sahip tesisi
Kayseri Talas'ta serinleten resim galerisi
Kayseri Talas'ta serinleten resim galerisi
Son Haberler
Manisa'nın büyük yatırımları açıklandı
Manisa'nın büyük yatırımları açıklandı
Bakan Çiftçi: Dünya bir kez daha gördü: Milli irade teslim alınamaz
Bakan Çiftçi: Dünya bir kez daha gördü: Milli irade teslim alınamaz
İnegöl kültürlerle renklendi
İnegöl kültürlerle renklendi
Kayseri Valisi Çiçek'ten 15 Temmuz mesajı
Kayseri Valisi Çiçek'ten 15 Temmuz mesajı
ESHOT'tan ayda 2 bin 200 ton su tasarrufu... Sular yeniden kullanıma kazandırılıyor
ESHOT'tan ayda 2 bin 200 ton su tasarrufu... Sular yeniden kullanıma...
17 yaşındaki çocuk annesini bıçakladı
17 yaşındaki çocuk annesini bıçakladı

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim