• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:30
TMSF, Kayapalı Nilüfer'in 95 aracını satışa çıkarıyor! Muhammen bedel belli oldu
09:10
Kayseri Kocasinan'ın Ekolojik Pazar'ı kapılarını açtı
08:53
Çayırova Belediyespor'un altyapı seçmelerine yoğun ilgi
08:40
Meteoroloji'den iki bölgeye kritik uyarı! Kuvvetli sağanak ve rüzgar geliyor!
07:35
Kayseri Melikgazi'de yeni yollarla konforlu ulaşım
07:10
Kayseri Büyükşehir'den kırsalda yol çalışması
00:42
Mustafa Er: "Bu havada ve bu sahada kazanmak çok değerliydi"
00:12
Kayserispor yönetiminden galibiyet açıklama
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BURSA
  3. Türkiye'de bir ilk! Dönüşüm okulu başlıyor
BURSA
Yayınlanma: 17 Şubat 2022 - 11:33

Türkiye'de bir ilk! Dönüşüm okulu başlıyor

Dijital ve yeşil dönüşümün öncüsü Bursa DOSABSİAD ve BUTGEM'in bir ilke imza atarak hayata geçirdiği Dijital Dönüşüm Okulu'nda iş dünyasına yönelik Mart ayında başlayacak eğitimler için yol haritası oluşturuldu. Projeyle 1 milyon istihdam açığı olan alanın ihtiyaç duyduğu nitelikli personel yetiştirilecek.

BURSA
17 Şubat 2022 - 11:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türkiye'de bir ilk! Dönüşüm okulu başlıyor


 

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı çatısı altında faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM) iş birliğinde Türkiye'de bir ilke imza atarak hayata geçirilen Dijital Dönüşüm Okulu eğitimlerinin planlaması için alanında uzman isimler ile bir araya geldi. BUTGEM Genel Müdürü Hakan Neşeli ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda, iş dünyasına yönelik Mart ayında başlayacak dijital medya ve pazarlama ana başlığı altındaki eğitimler için yol haritası çizildi.

ÇEVİKEL: SERTİFİKA İLE YETKİNLİKLER BELGELENDİRİLECEK

Eğitime katılacak sanayicilerin dijital üretim ekosistemine dinamizm katarak, ekonomide yenilikçi ve stratejik trendlere hâkim olacaklarını belirten DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, "Endüstri 5.0'ın konuşulduğu bir dönemde ülkemizde dijital süreçleri yönetmek ve bu süreçlere yönelik stratejik adımlar atmak isteyen sanayicilerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Ülkemizde alanında ilk olma özelliği taşıyan Dijital Dönüşüm Okulumuz, iş dünyamızın giderek daha da dijitalleşen iş süreçleri konusunda uzmanlaşmasını sağlayacak. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilerek yetkinlikleri de belgelendirilecek. Yeşil dönüşümün yanı sıra küresel pazarda sanayicinin rekabet ortamında gücünü artırmasının yolu, mutlaka dijitalleşmeye çıkıyor. Yaklaşık 5 milyar dolar ihracatı olan ve ihracat oranı bakımından ilk 3'te yer alan DOSABSİAD'da böyle bir girişimde bulunmamız kaçınılmazdı. 60'ın üstünde Ar-Ge ve inovasyon merkezi bulunan bölgemiz, bu ekosistemin ana noktalarından biri konumunda. Dijitalleşme olmadan, bu başarıların sürdürülebilir olmayacağının bilincinde olarak, alanında doğru adres olan BUTGEM ile ortak aklın yolunda ilerlediğimiz için gururluyuz" dedi. 

İLK ÖĞRENCİLER SANAYİCİLER OLACAK

BUTGEM Genel Koordinatörü Hakan Neşeli de "Bursa sanayisinde dijital dönüşüm yansımalarının büyük çapta görüldüğü DOSABSİAD ile bu alana yönelik iş birliği yapmamız, yenilikçi teknolojilerin üretime entegre olması noktasında çok önemli bir adım. Sanayiciler ve dijital dönüşüm aktörleri arasında köprü kuracak okulumuzda, uzmanlar ve sanayiciler birbirlerinden çok fazla şey öğrenecek. Şimdiye kadar 1.100'ün üzerinde eğitim programıyla 35 bini aşkın kursiyeri meslek sahibi yapan BUTGEM'de, nitelikli istihdama ciddi katkılar sağlayacak şekilde yeni iş birliklerine imza atacağız" dedi.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
BURSA BKM’DE RESİM ANALİZİ EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ
BURSA BKM’DE RESİM ANALİZİ EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ
BAŞARI DERECELERİ ULUDAĞ KOLEJİ’NDEN
BAŞARI DERECELERİ ULUDAĞ KOLEJİ’NDEN
BUÜ’lü müzikolog, Oxford’a kabul edilen ilk Türk oldu
BUÜ’lü müzikolog, Oxford’a kabul edilen ilk Türk oldu
CUMALIKIZIK UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
CUMALIKIZIK UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Son Haberler
Şehit aileleri ve gazilere müjde! Teklif yasalaştı
Şehit aileleri ve gazilere müjde! Teklif yasalaştı
BLOK3'ten Avrupa çıkarması... Arena turnesi resmen duyuruldu
BLOK3'ten Avrupa çıkarması... Arena turnesi resmen duyuruldu
Kayseri Büyükşehir'in kamera ağı ile yeşil alanlarda güvenlik üst düzeyde
Kayseri Büyükşehir'in kamera ağı ile yeşil alanlarda güvenlik...
İzmir'de Konak Tramvayı'nda acil durum tatbikatı
İzmir'de Konak Tramvayı'nda acil durum tatbikatı
Kocaeli'de Süper Enduro'da kupalar sahiplerini buldu
Kocaeli'de Süper Enduro'da kupalar sahiplerini buldu
Bursa'nın tarih incisi kuruyor!
Bursa'nın tarih incisi kuruyor!

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim