• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:40
Bu atölyede fikirler ürüne dönüşüyor
09:35
Dolar, euro ve altın yükselecek mi?
09:25
Kayseri Talas'ta gücün adı bilgi
09:00
Belalı Nil Virüsü Yunanistan'ı yok ediyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Nilüfer'de 5 bin kişi iftarda buluştu
Gündem
Yayınlanma: 02 Nisan 2024 - 14:55

Nilüfer'de 5 bin kişi iftarda buluştu

Ramazan ayında halkı iftar sofralarında buluşturan Nilüfer Belediyesi, Özlüce Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından Özlüce, coşku dolu anlara sahne oldu.

Gündem
02 Nisan 2024 - 14:55
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Nilüfer'de 5 bin kişi iftarda buluştu
Ramazan ayında halkı iftar sofralarında buluşturan Nilüfer Belediyesi, Özlüce Mahallesi'nde iftar yemeği verdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından Özlüce, coşku dolu anlara sahne oldu.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu kent genelinde doyasıya yaşatmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi'nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği iftar programlarının son adresi Özlüce Mahallesi oldu. Yaklaşık 5 bin Özlüce sakininin katıldığı iftar programına CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, CHP'nin ilçe başkanları ile belediye başkan adayları da katıldı.

Özlüceliler'in alkışlarla karşıladığı Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Nilüfer Belediyesi din görevlisi Mehmet Çelebi'nin duaları eşliğinde iftar saatini bekleyen vatandaşlar, ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından çeşitli ikramlar yapan Nilüfer Belediyesi ayrıca, düzenlediği Hacivat-Karagöz gösterisiyle de çocuklara keyifli anlar yaşattı.

İftar programının ardından Özlüce, coşku dolu anlara sahne oldu. Özlüceliler, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i doğup büyüdüğü mahallede, havai fişek ve meşaleler eşliğinde sloganlarla karşıladılar.

Doğup büyüdüğü mahallede kendisine gösterilen sevgi karşısında duygusal anlar yaşayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, Özlüce sakinlerine seslendi.

"Çamurlarını çiğnediğim, yalın ayak dolaştığım, tarlalarında su suladığım, sokaklarında oynadığım, çocukluğumun geçtiği bu güzel topraklardan tüm ülkeme selam olsun" sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Bozbey, 5 yıl önce yarım kalan hikayeyi tamamlayarak, Özlüce'de mahalle sakinlerine seslenmenin onurunu ve gururunu yaşadığını vurguladı.

ŞADİ ÖZDEMİR: BURSA'NIN KADERİ DEĞİŞTİ

Özlüce Mahallesi sakinlerine verdikleri destek için teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise, "Her zamanki gibi çok güzelsiniz. Bu akşam burada belediye başkanlarımızla ve adaylarımızla beraber olduğunuz, bizleri en iyi şekilde ağırladığınız ve bizlere güç verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir Bursa, Nilüfer ve Türkiye oldu. Bu sürece verdiğiniz destek için teşekkürler. Uzun yıllardan sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni kazandık. Bu defa başardık. Bursa'nın kaderi değişti. Biliyoruz ki bundan sonra sadece Nilüfer değil, bütün Bursa gülümseyecek" diye konuştu.

 

MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

Nilüfer Belediyesi'nin mahallelerde iftar programı kapsamında; 3 Nisan'da Kültür Mahallesi Meydanı, 4 Nisan'da Ataevler Pazar Alanı, 5 Nisan'da 23 Nisan Mahallesi Pazar Alanı, 6 Nisan'da Tahtalı Mahallesi Meydanı, 7 Nisan'da Ayvalıdere Rekreasyon Alanı, 8 Nisan'da Ertuğrul Pazar Alanı ve 9 Nisan'da Gümüştepe Mahallesi Meydanı'nda iftar yemeği verilecek. Nilüfer'de mahalle iftarlarının yanı sıra Nilüfer Belediyesi Hacı Remziye Bakgör Aşevi'nde de, Ramazan ayı boyunca her akşam iftar yemeği veriliyor.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kayseri Talas'ta gücün adı bilgi
Kayseri Talas'ta gücün adı bilgi
Çukurova Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı
Çukurova Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Bursa-Balıkesir otoyolunda tır devrildi: 2 yaralı
Bursa-Balıkesir otoyolunda tır devrildi: 2 yaralı
Son Haberler
Gesi Millet Bahçesi'nde geri sayım
Gesi Millet Bahçesi'nde geri sayım
Kayseri Büyükşehir'den yeşil seferberlik
Kayseri Büyükşehir'den yeşil seferberlik
Bu atölyede fikirler ürüne dönüşüyor
Bu atölyede fikirler ürüne dönüşüyor
Dolar, euro ve altın yükselecek mi?
Dolar, euro ve altın yükselecek mi?
Kayseri Talas'ta gücün adı bilgi
Kayseri Talas'ta gücün adı bilgi
Selçuklu'da dönemin ilk istişare toplantısı
Selçuklu'da dönemin ilk istişare toplantısı

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim