• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:40
Kırtasiyelerde sıkı denetim! 5 günde 367 işletmeye ceza
09:21
Erzurumspor FK'nın konuğu Galatasaray
09:20
Didim'de üç taşınmaz için daha özelleştirme kararı
09:09
Bilecik'te Yaz Spor Okullarında tekvandoya yoğun ilgi
09:09
CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanlığına Kenan Aydın atandı
09:01
Erzin Mustafalı Camii'ndeki restorasyon çalışmaları sürüyor
08:58
Kars'ta gıda denetimleri aralıksız sürüyor
08:37
Bakan Bolat: "Türkiye, bölgesel bir aktör olmanın ötesine geçerek küresel ölçekte söz sahibi bir ülke konumuna yükseldi"
08:37
150 yıllık köprünün bağlantı yoluna parke döşendi
08:25
Meteoroloji'den sıcaklık ve kuvvetli rüzgar uyarısı
07:40
Kayseri Kocasinan zabıtasından pazarlara sıkı denetim
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Kütahyaspor, Tarkan Serbest'i kadrosuna kattı
SPOR
Yayınlanma: 19 Ağustos 2026 - 23:01
Güncelleme: 20 Ağustos 2026 - 09:00

Kütahyaspor, Tarkan Serbest'i kadrosuna kattı

TFF 2. Lig takımlarından Kütahyaspor, geçtiğimiz sezon Amed Sportif Faaliyetler ile TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Tarkan Serbest'i kadrosuna kattı.

SPOR
19 Ağustos 2026 - 23:01
Güncelleme: 20 Ağustos 2026 - 09:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kütahyaspor, Tarkan Serbest'i kadrosuna kattı
TFF 2. Lig takımlarından Kütahyaspor, geçtiğimiz sezon Amed Sportif Faaliyetler ile TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Tarkan Serbest'i kadrosuna kattı.

Stoper mevkisinin yanı sıra ön libero ve merkez orta sahada da görev yapabilen deneyimli futbolcu, Kütahyaspor yönetimiyle yapılan görüşmelerin ardından kendisini kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Tarkan Serbest, Kütahyaspor'a geldiği için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Kulüp başkanının transfer sürecinde kendisine büyük destek verdiğini belirten Serbest, kısa sürede takımla çalışmalara katılmak istediğini ifade etti.

Serbest, "Gerçekten çok mutluyum Kütahyaspor'a transfer olduğum için. Buradan başkanıma da teşekkür etmek istiyorum. Her konuda yardımcı oldu ve destek çıktı. Heyecanlıyım. Hocamla da biraz önce görüştüm. Beni kampa bekliyor. Bugün bir antrenman daha yapacağımı söyledi. Mutluyum, heyecanlıyım. Takım arkadaşlarımı gerçekten çok sabırsızlıkla bekliyorum. Tanışmak istiyorum. Bir an önce de lig başlasın" dedi.

"Hedefimiz şampiyonluk"

Kütahyaspor'a şampiyonluk hedefiyle geldiğini vurgulayan Serbest, başarıya ulaşmanın yalnızca futbolcuların değil, kulübün tüm unsurlarının ortak mücadelesiyle mümkün olacağını dile getirdi.

Serbest, "Hedefimiz zaten şampiyonluk. Bu hedefte hep birlikte aile olarak, sadece futbolcular değil, hocamızla, taraftarlarımızla, bütün çalışanlarla ve başkanımızla birlikte hareket etmeliyiz. İnanıyorum ki Kütahyaspor inşallah yolun sonunda şampiyon olacak" diye konuştu.

Üst üste üç sezon şampiyonluk yaşadı

Kariyerinden de söz eden Tarkan Serbest, 1994 doğumlu olduğunu ve Avusturya'nın başkenti Viyana'da büyüdüğünü söyledi. Futbola Avusturya'da başladığını belirten Serbest, yaklaşık 15 yıl Viyana'da futbol oynadığını ifade etti. Avusturya'da altyapı, akademi ve ikinci takım seviyelerinde forma giyen Serbest, profesyonel kariyerinde Avrupa Ligi deneyimi de yaşadığını söyledi. Daha sonra Türkiye'ye gelen deneyimli futbolcu, Kasımpaşa'da 5 sezon Süper Lig'de forma giydi.

Serbest, kariyerindeki şampiyonlukları ise şöyle anlattı: "Göztepe'de PTT Ligi'nde şampiyon olduk. Ondan sonra Kocaelispor'da yine PTT Ligi şampiyonluğu yaşadık. Geçen sene de Amedspor'da yine şampiyon olduk. Yani dediğim gibi hedefimiz net; şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için geldim."

"Kütahyaspor'un projesi çok güzel"

Kütahyaspor'un gelecek planlarını da değerlendiren Serbest, kulübün özellikle tesisleşme ve altyapıya verdiği önemin kendisini etkilediğini söyledi.

Serbest, "Projeyi dinledim. Gerçekten çok güzel bir proje. Tesis yeni yapılıyor. Kütahyaspor altyapıya çok önem veriyor. Benim için de gerçekten çok önemli bir şey. O yüzden heyecanlıyım. İnşallah güzel bir sene hep birlikte geçiririz" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluğun sırrı aile olmak ve inanmak"

Şampiyonluk yolunda takım içerisindeki birlikteliğin önemine dikkat çeken deneyimli futbolcu, saha içindeki mücadelenin yanı sıra takım ruhunun da başarıda belirleyici olduğunu söyledi.

Serbest, "Şampiyonluğun sırrı bence en önemlisi aile olmak ve inanmak. Bunu saha içi ve saha dışında göstermemiz lazım. Tabii ki mücadele yüzde 100 olmalı. Onu da saha içinde göstermemiz gerekiyor. Ama en önemlisi aile olmak ve inanmak. Ben üç senedir şampiyonluk yaşadım. Oynadığım takımlarda gerçekten hep o hissi aldım. Bir aileyiz, bir hedefimiz var. İnanmamız lazım" dedi.

Kütahyaspor'dan ilk teklif geldiğinde kulübün projesini dinlediğini ve ardından transfer olmaya karar verdiğini belirten Serbest, doğru bir tercih yaptığını düşündüğünü söyledi.

Serbest, "İyi ki de buraya geldim. Çünkü kafamda hiçbir soru işareti yok. En önemlisi o. Bütün soru işaretleri kalktı diyebilirim. Şu an zaten antrenmana bir an önce katılmak ve takım için hazır olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.


2026/08/kutahyaspor-tarkan-serbest39i-kadrosuna-katti.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Erzurumspor FK'nın konuğu Galatasaray
Erzurumspor FK'nın konuğu Galatasaray
Kayseri Şekerspor'un güreşçisinden milli gurur
Kayseri Şekerspor'un güreşçisinden milli gurur
Bilecik'te Yaz Spor Okullarında tekvandoya yoğun ilgi
Bilecik'te Yaz Spor Okullarında tekvandoya yoğun ilgi
Erzincanlı sporcuların başarıları Vali Aydoğdu tarafından ödüllendirildi
Erzincanlı sporcuların başarıları Vali Aydoğdu tarafından ödüllendirildi
Son Haberler
Efes Selçuk'ta engelsiz çocukların kulaçları geleceğe uzanıyor
Efes Selçuk'ta engelsiz çocukların kulaçları geleceğe uzanıyor
Kırtasiyelerde sıkı denetim! 5 günde 367 işletmeye ceza
Kırtasiyelerde sıkı denetim! 5 günde 367 işletmeye ceza
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bardacık üreticisine can suyu
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden bardacık üreticisine can suyu
Mersn Aydıncık okuma salonu öğrencilerin gözdesi
Mersn Aydıncık okuma salonu öğrencilerin gözdesi
Çodur'a İrem Derici sürprizi!
Çodur'a İrem Derici sürprizi!
Kayseri Devlet Tiyatrosu, 3 yılda 194 bin seyirciye ulaştı
Kayseri Devlet Tiyatrosu, 3 yılda 194 bin seyirciye ulaştı

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim