• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
01:10
Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu: Hiçbir saldırı beni İYİ'lik yolundan döndüremez
00:45
Bursa Büyükşehir'den Mevlid Kandili'ne yakışır etkinlik
00:40
Milli Dayanışma ve Bütünleşme Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. İzmirli girişimci gençler, tarım işletmesi tozunu yuttu
EKONOMİ
Yayınlanma: 05 Mayıs 2024 - 09:25

İzmirli girişimci gençler, tarım işletmesi tozunu yuttu

Türkiye’nin taze meyve ihracat şampiyonu ve Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, "Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitim Projesi"ne katılan gençlere hayat dersi verdi. Uçak, "İşinizi severek yapın, dürüst çalışın, hayal bile edemeyeceğiniz başarı peşinden gelecek" dedi.

EKONOMİ
05 Mayıs 2024 - 09:25
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İzmirli girişimci gençler, tarım işletmesi tozunu yuttu
Türkiye'nin taze meyve ihracat şampiyonu ve Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, "Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitim Projesi"ne katılan gençlere hayat dersi verdi. Uçak, "İşinizi severek yapın, dürüst çalışın, hayal bile edemeyeceğiniz başarı peşinden gelecek" dedi.

İZMİR (İGFA)- Gençleri tarım sektörüne kazandırmayı öncelikli hedefleri arasına alan Ege Bölgesi'nin bitkisel ürün ihracat lideri Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, "Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitim Projesi"ni ikinci kez hayata geçirirken, proje kapsamında gençlere tarım sektörünü 360 derece tanıtıyor.

"Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitim Projesi"nde; ziraat mühendisliği ve gıda mühendisliği mezunu ya da öğrencisi 82 gençle ortak hareket eden EYMSİB, gençleri; tarım sektöründe konularında uzman isimlerle teorik derslerde buluştururken, gençlere işletme ve bahçe ziyaretleri olanağı sunarak gençlerin pratik yapmalarına da zemin oluşturuyor.

GENÇLER TARIM İŞLETMESİNİN TOZUNU YUTTU

Türkiye'nin tarım ürünleri ihracatının 35 milyar dolardan, 50 milyar dolara gençlerin ortaya koyacağı projeler ve gençlerin sinerjisiyle ulaşabileceğine inanan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, "Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Eğitim Projesi"nin üçüncü haftasında gençlerin işletme tozunu yutmalarına aracılık etti.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı ve Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak, gençlerin sektörle ilgili sorularına cevap verdi.

UÇAK; "İŞİNİZİ SEVEREK YAPIN, ÇALIŞIN, BAŞARI ARDINDAN MUTLAKA GELECEK"

Gençlere, "İşinizi severek yapın, çalışın, başarı ardından mutlaka gelecek, hiçbir şey zor değil" diye seslenen Uçak, genç girişimcilere kendi kariyer yolculuğunu anlattı ve işlerini severek yaptıkları takdirde hayallerinin bile ötesinde başarıya ulaşacakları mesajını verdi.

Başkan Uçak; "Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesiyle tarım sektörüne gençleri kazandırmayı hedefliyoruz. Ziraat Fakültesi son sınıf öğrencileri ve mezunları, bitkisel üretim alanında kendisini geliştirmek isteyen tüm girişimci ve üreticiler bizim hedef kitlemiz. Tarım sektörü emek verdiğiniz takdirde karşılığını alacağınız bir sektör. Ben işini severek, çalışarak başarılı olunabileceğinin en canlı örneklerinden birisiyim. Sizlerde başarabilirsiniz" diye konuştu.

Yaş meyve sebze sektöründe 8 yıldır Türkiye İhracat Şampiyonu olan Uçak Kardeşler Gıda Ticaret A.Ş.'nin Seferihisar'daki narenciye işleme tesisini Fabrika Müdürü Kasım Aydoğdu mihmandarlığında gezen gençlere, işletmeye ürün kabulden paketlemeye kadar olan tüm aşamaları tanıtıldı.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Terme Galericiler Sitesi'nde ilk kazma için geri sayım başladı
Terme Galericiler Sitesi'nde ilk kazma için geri sayım başladı
Vergi denetiminde performans rekoru... 6 ayda gözetimle 354 milyar TL'lik sonuç
Vergi denetiminde performans rekoru... 6 ayda gözetimle 354 milyar TL'lik sonuç
Ekonomi Koordinasyon Kurulu 7. kez toplandı... OVP'de öncelik sürdürülebilir büyüme ve enflasyonla mücadele
Ekonomi Koordinasyon Kurulu 7. kez toplandı... OVP'de öncelik sürdürülebilir büyüme ve enflasyonla mücadele
Kadınların el emeği gece pazarında görücüye çıktı
Kadınların el emeği gece pazarında görücüye çıktı
Son Haberler
Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu: Hiçbir saldırı beni İYİ'lik yolundan döndüremez
Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu: Hiçbir saldırı beni İYİ'lik...
Bursa Büyükşehir'den Mevlid Kandili'ne yakışır etkinlik
Bursa Büyükşehir'den Mevlid Kandili'ne yakışır etkinlik
Milli Dayanışma ve Bütünleşme Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Milli Dayanışma ve Bütünleşme Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını...
DDPAI Week ilk kez Türkiye'de başlıyor: Akıllı araç kameralarında özel indirimler ve hediyeler
DDPAI Week ilk kez Türkiye'de başlıyor: Akıllı araç kameralarında...
Erzurumspor FK'da Gençlerbirliği mesaisi sürüyor
Erzurumspor FK'da Gençlerbirliği mesaisi sürüyor
İçişleri'nden 'düzensiz göç'e Kalkan!
İçişleri'nden 'düzensiz göç'e Kalkan!

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim