• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:20
Kayseri Kocasinan'da 60 bin fideli tarımsal üretim
09:05
KAYSO'dan 11 Kayseri firmasına özel kutlama
08:05
ABD Hava Kuvvetleri, FQ-42A İnsansız Savaş Uçağı üretimi için GA-ASI'ye sözleşme verdi
08:00
İç ve batı kesimlerde kuvvetli yağış bekleniyor
07:35
İSO İLK 500'de 11 Kayseri firması yer aldı
07:15
İSO 500'e giren 11 Kayseri firmasına 'Büyük' tebrik
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. Göztepe Taekwondo Şubesi'nden önemli iş birliği
SPOR
Yayınlanma: 27 Mart 2025 - 14:23
Güncelleme: 27 Mart 2025 - 15:21

Göztepe Taekwondo Şubesi'nden önemli iş birliği

Göztepe Taekwondo Şubesi, Türkiye'nin ilk ve tek olimpiyat altın madalyasının sahibi Servet Tazegül ile güçlerini birleştirerek önemli bir iş birliğine imza attı.

SPOR
27 Mart 2025 - 14:23
Güncelleme: 27 Mart 2025 - 15:21
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Göztepe Taekwondo Şubesi'nden önemli iş birliği
Göztepe Taekwondo Şubesi, Türkiye'nin ilk ve tek olimpiyat altın madalyasının sahibi Servet Tazegül ile güçlerini birleştirerek önemli bir iş birliğine imza attı.

İzmir'in köklü spor kulüplerinden birisi olan Göztepe, 17 branşta sürdürdüğü aktif faaliyetleriyle Türk sporuna hizmet etmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, ülkemize birçok milli sporcu kazandıran Serkan Tok ve taekwondo branşında Türkiye'nin ilk ve tek olimpiyat altın madalyasının sahibi Servet Tazegül ile güçlerini birleştirerek geleceğe yönelik önemli bir iş birliğine imza attı. Bu birliktelik kapsamında, Göztepe Taekwondo şubesinin yönetimi Serkan Tok ve Servet Tazegül tarafından yürütülecek. Ulusal ve uluslararası arenada önemli derecelere sahip yüzlerce genç sporcu, Serkan Tok ve Servet Tazegül'ün deneyimlerinden yararlanarak hedeflerine ulaşmaya çalışacak.

Mehmet Sepil: "Taekwondo branşı bizim için çok önemli"

Taekwondo branşının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, "Göztepe'de 17 branşımız var ve hepsiyle alakalı çok güzel hayallerimiz bulunuyor. Göztepe armasını ve ülkemizi temsil etmek gibi büyük bir hedefimiz var. Bizim için bu hedefin ilk adımı 2028 Los Angeles Olimpiyatları olacak. 17 branşımızdan bazılarını seçip odaklanarak doğru yapılanmalarla, doğru sistemlerle kendimizi hazırlamak istiyoruz. Taekwondo da bu branşlardan biri. Şu anda bu hedef doğrultusunda bizimle birlikte çok ciddi çalışan arkadaşlarımız var. Servet ve Serkan ile yürüttüğümüz bu proje bizim için çok önemli. Olimpik branşlarla ilgili bu işin ehli, konunun uzmanı olan arkadaşlarla iş birliği yaparak, bu hedefimize belirli bir sistem doğrultusunda ulaşmak istiyoruz. İlk örneğimiz milli gururumuz Ferhat Arıcan. Biz onunla bu yola çıktık ve diğer şubelerimizde de benzer örnekler var. Voleybol branşında farklı bir yapı kurduk. Türkiye'nin en başarılı şirketlerinden biriyle ilerliyoruz. Basketbol, hentbol, okçuluk, yelken, yüzme gibi branşlarımızda da önemli iş birlikteliklerimiz ve sistemlerimiz var. Çünkü bu branşlarda başarılı olmanın yolu, aynı zamanda bu branşların ekonomisini ve idaresini doğru şekilde kurmak, mümkün olduğunca bağımsız hale getirmektir. Bizim bir numaralı amacımız, Göztepe'nin armasını en iyi şekilde temsil etmektir. Her branşın kendi ayakları üzerinde durabileceği bir sistem kurmak istiyoruz. Göztepe Taekwondo'yu şu ana dek mütevazı bir şekilde idare ediyorduk, ancak şu anda önemli bir eşik geçiyoruz. Hep birlikte çalışarak, tüm branşlarımıza destek olacağız ve heyecanı büyüteceğiz. Göztepe'mize hayırlı olsun" dedi.

Servet Tazegül: "Göztepe'yi başarıyla temsil etmek istiyoruz"

Göztepe'yi uluslararası arenada başarıyla temsil etmek istediklerini söyleyen Servet Tazegül, "Avrupa, Dünya Şampiyonaları ve tabii ki Olimpiyatları hedeflemek için bir araya geldik. Başkanımız Mehmet Sepil ile yaptığımız görüşmelerde olimpik branşlara dair bakış açısı ve kurmak istediği sistem çok hoşuma gitti. Aynı düşüncelere sahibiz bu konuda. Göztepe'nin gücü ve Serkan Tok hocamla birlikte hem altyapı hem de milli sporcularla hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz. Göztepe'yi Türkiye'nin taekwondo merkezi haline getireceğimize inanıyorum. Bunun için çalışacağız. Heyecanımızı paylaşan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Serkan Tok: "Çok heyecanlıyım"

İş birliği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Serkan Tok, "Çok keyifli bir yolculuğun ilk adımlarını atıyoruz. Göztepe'nin mahallesinde, kendi ilçemizde yirmiye yakın milli sporcu yetiştirilmesine vesile olduk Servet hocamın desteğiyle birlikte. Göztepe gibi kurumsal ve profesyonel bir kulübün desteğiyle, camiamızın gücünü hissederek bu işleri çok daha büyük mecralarda, Olimpiyat yolunda, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları yolunda yapabileceğimizi düşünüyoruz. Şu anda aramızda genç sporcu arkadaşlarımız var. 20'si milli olmak üzere, Avrupa ve Dünya dereceleri elde etmiş, uluslararası alanda çok sayıda madalya kazanmış sporcular aramızda. Özellikle yıl başından itibaren Göztepe armasıyla birlikte de önemli başarılar elde ettik. Türkiye Şampiyonası'nda final yaparak, ülkemizi temsil etmek üzere 6 sporcumuzun Avrupa ve Dünya Şampiyonası'na katılacak olmasının gururunu yaşadık. Bu sporcuların hepsi Göztepe'nin kendi mahallesinden çıktı. Bu konuda çok mutluyum, hem semtimiz hem de ailemiz adına. Şimdi çok güzel bir oluşuma girdik ve bu yapıyla birlikte, yapacağımız işlerin daha da büyüyeceğine inanıyorum" diye konuştu.


2025/03/goztepe-taekwondo-subesi39nden-onemli-is-birligi.jpg
2025/03/goztepe-taekwondo-subesi39nden-onemli-is-birligi_1.jpg
2025/03/goztepe-taekwondo-subesi39nden-onemli-is-birligi_2.jpg
2025/03/goztepe-taekwondo-subesi39nden-onemli-is-birligi_3.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursaspor'dan Galatasaray'a ziyaret
Bursaspor'dan Galatasaray'a ziyaret
A Milli Takım, San Francisco'ya geldi
A Milli Takım, San Francisco'ya geldi
Elazığspor'da başkanlığa Ahmet Toprak seçildi
Elazığspor'da başkanlığa Ahmet Toprak seçildi
Fenerbahçe, final serisinde 2-1 öne geçti
Fenerbahçe, final serisinde 2-1 öne geçti
Son Haberler
Özgür Aras'tan ayrılığa romantik ama gerçekçi bir rehber: "Artık Üzülmeden Önce Düşüneceğim"
Özgür Aras'tan ayrılığa romantik ama gerçekçi bir rehber: "Artık...
Kocaeli'de uçak pistine dönen cadde esnafından Başkan'a teşekkür
Kocaeli'de uçak pistine dönen cadde esnafından Başkan'a teşekkür
Kayseri Kocasinan'da 60 bin fideli tarımsal üretim
Kayseri Kocasinan'da 60 bin fideli tarımsal üretim
KAYSO'dan 11 Kayseri firmasına özel kutlama
KAYSO'dan 11 Kayseri firmasına özel kutlama
ABD Hava Kuvvetleri, FQ-42A İnsansız Savaş Uçağı üretimi için GA-ASI'ye sözleşme verdi
ABD Hava Kuvvetleri, FQ-42A İnsansız Savaş Uçağı üretimi için...
Nemrut Krater Gölü havadan görüntülendi
Nemrut Krater Gölü havadan görüntülendi

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim