• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
10:25
Manisa Turgutlu'daki saldırıda yaralanan 6 öğrenci bugün taburcu edilecek
10:20
MASAK'tan finansal suçlarla mücadelede yeni düzenlemeler 'Resmi'leşti... Parasal eşikler artırıldı
10:00
CGTN: Devlet başkanları düzeyindeki diplomasi Çin ve ABD arasındaki bağları istikrarlı bir çizgiye doğru nasıl yönlendiriyor?
09:55
Roborock, 2026 yılının ilk yarısında dünya birinciliğini korudu
09:45
SPK o sayıyı açıkladı... Tasfiye edilen 131 fonda 455 bin 758 yatırımcı var
09:40
Oktay Saral'dan "fon krizi" açıklaması: "Sorumlular hukuk önünde hesap vermeli"
09:35
Sermaye piyasası soruşturmasında 5 tutuklama!
09:25
Papel'in elektronik para faaliyet izni iptal edildi
09:10
Kayseri Kocasinan'ın altyapısında dömüşüm tam gaz sürüyor
08:45
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı
07:35
Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri İtfaiyesi'ne kutlama
00:20
Kayseri Melikgazi'de şehir merkezine estetik dokunuş
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SAĞLIK
  3. Diş ağrısı şikayetiyle gitti 25 dişinden oldu
SAĞLIK
Yayınlanma: 24 Nisan 2026 - 09:23
Güncelleme: 24 Nisan 2026 - 10:14

Diş ağrısı şikayetiyle gitti 25 dişinden oldu

Sivas'ta diş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede tanımadığı kişi tarafından özel diş kliniğine yönlendirilen kadının 25 dişi birden çekildi.

SAĞLIK
24 Nisan 2026 - 09:23
Güncelleme: 24 Nisan 2026 - 10:14
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Diş ağrısı şikayetiyle gitti 25 dişinden oldu
Sivas'ta diş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede tanımadığı kişi tarafından özel diş kliniğine yönlendirilen kadının 25 dişi birden çekildi.

Sivas'ta yaşayan iki çocuk annesi Gülbeyaz Çelikdemir'in hayatı, 2 yıl önce yaşadığı bir olaydan dolayı adeta karardı. 2 Yıl önce diş ağrısı şikayetiyle Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hastanesine giden Çelikdemir, doktor olduğunu düşündüğü bir kişi tarafından, "Burada işler uzar, dışarıda daha hızlı halledebiliriz" vaadi ile özel bir diş kliniğine yönlendirildi. Çelikdemir, hasta sandalyesinde kendisi ile temas kuran Y.İ.'nin doktor değil de implant satıcısı olduğunu sonradan öğrendi. Çelikdemir'in gittiği A.D.'ye ait özel klinikte 25 dişi birden çekildi. Çelikdemir'in hastane doktorlarından H.Ö. tarafından ağzına 8 implant çakıldı. İmplantlar çakıldıktan sora Çelikdemir'in sağlık sorunları hiç bitmedi. Çenesinde iltihap oluştu, çene etleri çekildi, ağzından iki farklı operasyon geçirdi. 2 yıl boyunca sürekli sıvı gıdalar tüketmek zorunda kaldığı için bağırsaklarında sağlık sorunları baş gösterdi. İmplantların sökülmesi için özel diş kliniğine gittiğinde ise, hiç kullanamadığı, üzerlerine diş takılamayan implantların sökülmesi için kendisinden ayrıca ücret istendi.

Konuyu yargıya taşıdı

Diş ağrısı ile başlayan tedavi sürecinde hem tüm dişlerinden hem de sağlığından olan Gülbeyaz Çelikdemir konuyu yargıya taşıdı. Çelikdemir Ankara 16. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne açtığı davada Y.İ., A.D. ve H.Ö.'den şikayetçi oldu. Çelikdemir, mahkeme sürecinde delillerin yok olmaması için ağzına çakılı ve üzerinde diş olmayan implantlar ile hayatını sürdürüyor.

"İmplant çakıldıktan sonra birçok sağlık sorunu yaşadım"

Çelikdemir, implantlar çakıldıktan sonra birçok sağlık sorunu yaşadığını ifade ederek, "Sorunum 2024 Yılında başladı. Diş rahatsızlığım nedeniyle Cumhuriyet Üniversitesi'ne başvurdum. Orda muayene sırasında implant teklif edildi. Muayene olduktan sonra implant yapılmasına karar verildi. Belirli bir gün sonra ben üniversitede yaptıracağım diye düşünürken ismini sonradan öğrendiğim şahıs tarafından üniversitenin bahçesinde ikna edilerek özel bir kliniğe yönlendirildim. Bu kişiyle üniversite hastanesinde tanıştım ve kendisine doktor olarak tanıdım. Kendilerinin dışarıda kliniği olduğunu, üniversitede işlerin uzun süreceğini söyleyerek beni ikna etti. Gün belirlendikten sonra aradılar ve kliniğe gittim. Kliniğe gittikten sonra bir gün içerisinde tüm dişlerim, 25 tane dişim çekildi. İmplant kondu. Normalde üç tane dişim ağrıyordu. 25'i çekildi. İmplantlar konulduğu günden itibaren şu ana kadar sorun yaşıyorum ve sağlık sorunlarım da arttı. Yemek ve nefes borum arasında kitle oluştu. Hipertiroidi hastası oldum. Bağırsak sorunları yaşıyorum. Sürekli alt çenemde enfeksiyon oluşuyor" dedi.

"Sorunların psikolojik dediler"

Çelikdemir, yaşadığı problemlerle ilgili özel diş kliniğine başvurduğunda problemlerinin psikolojik olduğunun söylendiğini ifade edip, "Kendilerine hata olduğunu, implantlarda sorun olduğunu söylediğimde bana psikolojik olarak öyle hissettiğimi söylediler. Üç ay beklememi söylediler, üç ay bekledim, tekrar gittim. Bu sefer de üst çenede üst damaktan et alıp alt çeneye yama yaptılar, yamada tutmadı. Kendilerine yanlış giden işlem olduğunu söyledim. Paramı iade etmelerini söyledim. Kendilerine güvenim olmadığını söyledim. Ne paramı iade ettiler ne de sorunu giderdiler" şeklinde konuştu.

"Bilir kişi muayene etmeden rapor hazırladı"

Yargı sürecinde ikinci bir mağduriyetle karşı karşıya olduğunu belirten Çelikdemir, "Konu yargıya taşıdım. Bu aşamada şahıslar beni yorduğu gibi yargı da beni yordu. Rapor istedik, bilirkişi olan meslektaşları rapor vermekte direndi. Bilirkişi heyeti istedik, heyet beni muayene etmeden gıyabıma rapor verdi. En büyük delil burada, en büyük delil benim perişan haldeki çenem, beni görmeden nasıl rapor veriyor" şeklinde konuştu.

Zor günler geçiren kadın, implantları çaktırmak için 36 çeyrek altın harcadığını, söktürmek için gittiğinde ise kendisinden 12 bin TL ek ücret talep edildiğini belirtip, adaletin yerini bulmasını beklediğini ifade etti. Çelikdemir, deliller kararmasın diye ağzında farklı bir işlem yaptıramadığını, yargı süreci boyunca ağzında hiç diş olmadan, sıvı gıdalarla beslenmek zorunda kaldığını sözlerine ekledi.


2026/04/dis-agrisi-sikayetiyle-gitti-25-disinden-oldu.jpg
2026/04/dis-agrisi-sikayetiyle-gitti-25-disinden-oldu_1.jpg
2026/04/dis-agrisi-sikayetiyle-gitti-25-disinden-oldu_2.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Sağlıkta yapay zeka tehdidi, " Algoritmalara bakarak ilaç kullanmayın"
Sağlıkta yapay zeka tehdidi, " Algoritmalara bakarak ilaç kullanmayın"
NEÜ Tıp Fakültesinin eğitim kalitesi tescillendi
NEÜ Tıp Fakültesinin eğitim kalitesi tescillendi
Hastalarından para talep ettiği iddia edilen doktor açığa alındı
Hastalarından para talep ettiği iddia edilen doktor açığa alındı
Mide balonu operasyonunda hayatını kaybeden gençle ilgili Adli Tıp raporu açıklandı: Tıbbi uygulama hatası var
Mide balonu operasyonunda hayatını kaybeden gençle ilgili Adli Tıp raporu açıklandı: Tıbbi uygulama hatası var
Son Haberler
İzmir Bornova'da nesiller hareketlilikte buluştu
İzmir Bornova'da nesiller hareketlilikte buluştu
Ordu'lu sporcu Türkiye Şampiyonu
Ordu'lu sporcu Türkiye Şampiyonu
KAR-KUT göreve hazır
KAR-KUT göreve hazır
Kocaeli Derince'deki sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Kocaeli Derince'deki sağlık tesisinde çalışmalar hız kesmiyor
Manisa Turgutlu'daki saldırıda yaralanan 6 öğrenci bugün taburcu edilecek
Manisa Turgutlu'daki saldırıda yaralanan 6 öğrenci bugün taburcu...
Denizli'nin meslek liseli gençleri uluslararası kongrede makale sundu
Denizli'nin meslek liseli gençleri uluslararası kongrede makale sundu

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim