• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:35
Özel hastanelerde yeni dönem... Denetim muafiyeti 3 yıla çıkıyor
09:25
İstiklal Üniversitesi Rektörü görev süresi bitimine yakın adrese teslim kadrolar için ilana çıktı!
09:15
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
08:20
Başkan Vekili Terekeci Özkan'dan Zafer Bayramı mesajı yayımladı
08:19
Dağ yamacında mahsur kalan inatçı keçiler 2 saatlik operasyonla kurtarıldı
08:11
Erzincan TSO'dan Nefes Kredisi için yeni hamle
07:40
Memduh Büyükkılıç'tan 30 Ağustos mesajı
03:22
ABD Başkanı Trump: "Venezuela ile dünya tarihinin en büyük petrol anlaşmasına vardık"
01:04
Antakya'da mısır hasadı devam ediyor
00:59
Reyhanlı'da 10 mahallenin içme suyu altyapısı yenileniyor
00:41
Metin Diyadin: "Golü bulduk, ardından ikinciyi de bulduk VAR'dan döndü"
00:40
Serkan Özbalta: "Maçın 1-1 bitmesi bize moral oldu"
00:13
Dağ yüzeyindeki mağarada mahsur kalan şahıs kurtarıldı
00:10
Bülent Korkmaz: "Teslim olmayacağız, güçlü olacağız"
00:08
Bülent Bölükbaşı: "Oyuncularımı tebrik ediyorum"
00:07
Çorum FK, Beşiktaş mesaisine devam etti
00:07
Yalçın Koşukavak: "Bugün kazanmak çok değerliydi"
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Denizli'de saltanat, şatafat bitti
Yaşam
Yayınlanma: 21 Nisan 2024 - 09:15

Denizli'de saltanat, şatafat bitti

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç fazlası 45 adet kiralık aracı meydanda sergilendi. Araçları geri göndererek aylık 1.214.962 TL tasarruf sağlayacaklarını, personel ve yakıt maliyeti ile birlikte bunun kat kat fazlası tasarruf yapacaklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi artık şatafatın olmadığı, gereksiz harcamanın yapılmadığı bir belediye olacak“ dedi.

Yaşam
21 Nisan 2024 - 09:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Denizli'de saltanat, şatafat bitti
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç fazlası 45 adet kiralık aracı meydanda sergilendi. Araçları geri göndererek aylık 1.214.962 TL tasarruf sağlayacaklarını, personel ve yakıt maliyeti ile birlikte bunun kat kat fazlası tasarruf yapacaklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, "Denizli Büyükşehir Belediyesi artık şatafatın olmadığı, gereksiz harcamanın yapılmadığı bir belediye olacak" dedi.

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi bir kısmı lüks olan ihtiyaç fazlası 45 adet kiralık aracını 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda sergiledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Genel Sekreter Bülent Bozbaş, vatandaşların karşısına çıkarak yapılan israfı gözler önüne serdi. Başkan Çavuşoğlu burada yaptığı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde kamuoyuna, Denizli'de gerçek tasarrufun yapıldığı, derman bir belediyecilikle, insanların artık şatafatın içinde olmadığı, halka hizmet için yola çıkan bir belediyecilik yapacakları sözünü verdiklerini hatırlattı. Başkan Çavuşoğlu, "Göreve geldiğimizden bu yana da bunun altyapısını, temellerini kurmak üzere bir çalışma yürütüyoruz. İstiyoruz ki, Denizli'de halkın ihtiyaçları, beklentileri doğrultusunda bir belediyecilik yapalım, belediye çalışmaları anlamında artık şatafatın dışında insanların ihtiyaçlarını çözebilelim, diye yola çıktık. Göreve geldiğimizden bu yana da tasarruf tedbirleri uyguluyoruz. Özellikle 11 küsur katrilyon lira (11.130.969.000,00 TL) borcumuzun olduğu yerde biz istiyoruz ki artık bu belediye tasarruf etmeli" dedi.

"Adım adım tasarruf eylem planları uyguluyoruz"

Bu anlamda Genel Sekreter Bozbaş'ın bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Başkan Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "İlk etapta 380 kiralık aracımızdan 45 aracımızı geri gönderiyoruz. Şunu biliyoruz ki bu araçlar olmasa da belediyecilik hizmetlerini verebiliriz. Bu araçlar olmadığı zaman da çalışmalarımızı yürütebiliriz. Ama evinde süt içmeyen bir çocuğumuz varsa, gelecekle ilgili kaygı duyan bir ailemiz varsa görevimizi yapmamış olacağımızı söylemiştik. Bu kaygıdan kaynaklı da özellikle borç yükünü azaltabilmek açısından adım adım Denizli'de tasarruf eylem planları uyguluyoruz. Bu 45 aracımızın içerisinde gördüğünüz gibi her marka var. Bu araçlardan elde edeceğimiz aylık tasarruf miktarı 1 milyon 214 bin 962 TL'dir. Bu sadece araç tasarrufu, bunun yanında, bu araçların tüketeceği yakıtlardan edeceğimiz tasarruf, personel anlamında yapmadığımız maliyetleri de hesapladığımızda kat ve kat bu rakamın üstüne çıkan bir tasarrufun birinci adımını başlattık. Denizli Büyükşehir Belediyesi artık şatafatın olmadığı, gereksiz harcamanın yapılmadığı bir belediye olacak. Bu anlamda sözlerimizin arkasındayız."

"Sözlerimizin arkasındayız"

Bugüne kadar belediye bütçesinden farklı gerekçelerle milyonlarca liralık ödemelerin yapıldığını tespit ettiklerini anlatan Başkan Çavuşoğlu, "Denizli halkının her bir kuruşunu kim iç ettiyse, kim cebine kattıysa biz bunu kamuoyu ile paylaşacağız. Denizli halkından bir şey istiyorum. Bizim birçok projemiz vardı. Bu projelerimizi yaşama geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ama almış olduğumuz borç yükü, götürmeye çalıştığımız süreç göz önüne alındığında Denizli halkından birazcık sabır istiyorum, çok değil birazcık. Söylediğimiz her sözü yaşama geçireceğiz. Halkımız sabır noktasında birazcık anlayış gösterirse şaha kalkmış, huzuru ve mutluluğu içinde barındıran bir Denizli'yi beraber inşa edeceğiz. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum" dedi. Başkan Çavuşoğlu konuşmasını vatandaşların yoğun alkışlarıyla tamamladı.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kayseri Hayvanat Bahçesi Zafer Bayramı'nda ücretsiz
Kayseri Hayvanat Bahçesi Zafer Bayramı'nda ücretsiz
Bursa Osmangazi'de Balkan coşkusu zirveye çıktı
Bursa Osmangazi'de Balkan coşkusu zirveye çıktı
Kayserili âşıklardan sözlü davet
Kayserili âşıklardan sözlü davet
Trabzon'da Kırklar Mescidi yeniden inşa ediliyor
Trabzon'da Kırklar Mescidi yeniden inşa ediliyor
Son Haberler
İMO Bursa Şubesi'nden 'Sokak Basketbolu' heyecanı
İMO Bursa Şubesi'nden 'Sokak Basketbolu' heyecanı
İstanbul Fitness Week'te şampiyonlar belirleniyor
İstanbul Fitness Week'te şampiyonlar belirleniyor
Özel hastanelerde yeni dönem... Denetim muafiyeti 3 yıla çıkıyor
Özel hastanelerde yeni dönem... Denetim muafiyeti 3 yıla çıkıyor
İstiklal Üniversitesi Rektörü görev süresi bitimine yakın adrese teslim kadrolar için ilana çıktı!
İstiklal Üniversitesi Rektörü görev süresi bitimine yakın adrese...
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
MASKİ gece boyu yağış mesaisindeydi
MASKİ gece boyu yağış mesaisindeydi

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim