• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:35
Gümrük kapılarında dev uyuşturucu operasyonu! 459 kilo uyuşturucu ele geçirildi
09:20
Kayseri Talas Belediye Meclisi'nden önemli kararlar
09:10
Emaa Sigorta, 5. yılını 'Güvenle Büyüyor, Birlikte Güçleniyoruz' mesajıyla kutladı
08:47
Kuşadası İkinci Bahar ve Gençlik Merkezi'nde hizmet kalitesi denetim altında
08:47
Marmaris'in turizm yatırımları Londra'da Bakan Ersoy'a anlatıldı
08:40
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Çok sayıda il için alarm verildi
08:35
Kartal Katlı Kavşağı Projesi işçilerinden Kayseri Büyükşehir'e övgü
08:23
Ayvalık'ta zeytin hasat festivali coşkusu dopdolu yaşandı
08:21
Ayvalık'ta Sosyal Market dayanışması
08:20
Kayseri Büyükşehir'den Portekiz çıkarması
08:01
İstanbul'da sabah saatlerinde yağışla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 71'e ulaştı
00:16
Erzincan'da Organ ve Doku Bağışı Haftası kapsamında farkındalık programı düzenlendi
00:16
Erzincan'da broiler sektörünün yem ihtiyacı kentte karşılanacak
00:16
Erzincanspor, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edildi
00:05
Sel felaketinden etkilenen işletmelere 1 milyon lira destek
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP Genel Başkanı Özel: " Abdullah Güler ve meclis başkanı gözleriyle görmedilerse trollenmişler"
Siyaset
Yayınlanma: 20 Kasım 2024 - 19:03
Güncelleme: 20 Kasım 2024 - 23:28

CHP Genel Başkanı Özel: " Abdullah Güler ve meclis başkanı gözleriyle görmedilerse trollenmişler"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Çok gecikmeli olarak meclis başkanının telefonuna döndüğümde bir yandan da görüntülere baktım ama açıkça söyleyeyim ki Abdullah Güler ve meclis başkanı gözleriyle görmedilerse trollenmişler" dedi.

Siyaset
20 Kasım 2024 - 19:03
Güncelleme: 20 Kasım 2024 - 23:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CHP Genel Başkanı Özel: " Abdullah Güler ve meclis başkanı gözleriyle görmedilerse trollenmişler"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Çok gecikmeli olarak meclis başkanının telefonuna döndüğümde bir yandan da görüntülere baktım ama açıkça söyleyeyim ki Abdullah Güler ve meclis başkanı gözleriyle görmedilerse trollenmişler" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'nı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Özel, yaptığı konuşmada hiçbir annenin gözünde yaş olmaması gerektiğini ifade ederek meclisin merkez olması gerektiğini söyledi. Özel, İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaşanan kavga için ise bir protesto yapıldığını ancak polis ile karşılık verildiğini kaydetti.

"Tam bir mutabakatın olması gerekir"

Bahçeli'nin mecliste yaptığı çağrının gündemi değiştirdiğini vurgulayan Özel, "Benim bugünkü ziyaretlerimin en önemli noktalarından bir tanesi şu; hepinizin malumu Bahçeli'nin bir grup konuşmasında kullandığı bir ifade Türkiye'nin gündemini değiştirdi. Bu ifade Abdullah Öcalan'ın meclise gelmesi yönünde bir çağrı yapmasıydı. Bu konuşmadan yaklaşık 1 saat sonra çıktığım konuşmada şunu söyledim: bu iş öyle birilerini buraya getirmek ya da bir yerlerde siyasi pazarlık yapmakla olmaz biz bir tek şehidimizin daha olmaması için, annelerin gözünün yaşının durması için, gazilerimiz için bundan sonra yapılacak faaliyetlerde elbette destek olmak isteriz. Kim ister şehit gelsin kim ister gazi olsun? Ancak bu iş için 4 tane kriter koyduk. Bunlardan ilki; meclis merkez olsun, ikincisi açıklık şeffaflık, üçüncüsü karşılıklı iyi niyet ve bunun samimiyetle ortaya konulması, dördüncüsü ulusal bir mutabakat. Tam bir mutabakatın olması gerekir dedik ve bu mutabakatın ortaya konmasıyla ilgili mecliste yapılacak toplantılarda bir beşinci kriteri kendim ifade ettim. Toplumsal mutabakat sağlanacaksa mecliste oturup bunu konuşmalıyız. Konuşacaksak ilk toplantıda da şehit aileleri ve gaziler gelmeli, düşüncelerini söylemeli. Son toplantıda da gelip ulaşılan noktaya rızaları var mı yok mu söylemeliler. Onların razı olmadığı hiçbir şeye ben razı olmayacağım diye Bahçeli'den sonra yaptığım konuşmada ifade ettim. Bunu her fırsatta, her toplantıda da Diyarbakır'da da İstanbul'da da Manisa'da da Türkiye'nin bir başka ilinde de ifade etmeye devam ediyorum" açıklamasında bulundu.

"Abdullah Güler ve meclis başkanı gözleriyle görmedilerse trollenmişler"

İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmeleri öncesinde yaşanan kavgaya ilişkin konuşan Özel, "Çok gecikmeli olarak meclis başkanının telefonuna döndüğümde bir yandan da görüntülere baktım ama açıkça söyleyeyim ki Abdullah Güler ve meclis başkanı gözleriyle görmedilerse trollenmişler. Çünkü ben sonra tüm görüntülere baktım. Meclis başkanı yumruklaşmadan bahsedildiğini söyledi. Bir itiş kakıştan bahsedildiğini söyledi. Ben de tedirgin oldum. Görüntülere baktım ve arkadaşlarla konuştum. Meclis'te her gün bütçe başlarken bakanlıkla ilgili bir mesaj veriliyor. Bizim günlerce milletvekillerimizi, polise verilen kanunsuz emir ile belediyeye sokulmamasını dikkat çekmek için komisyonun kapısında durmuşlar ve 'iyi oluyor mu, şimdi biz de sizi sokmasak olur mu?' demişler. Buna dikkat çekmek için yapılmış bir protesto bu. O sırada oranın iyi yönetilemediği söyleniyor. Salona yanlarındaki polis arkadaşlarla girmeye çalışıyorlar. Bir arbede görüntüsü çıkıyor. Bugün sorun dedim bakana sordular. Bunu tutanak altında sorduk sayın bakan da olduğunu söylemiyor. Eğer böyle bir şey olsaydı ben tabii özür dilerdim" diye konuştu.


2024/11/chp-genel-baskani-ozel-quot-abdullah-guler-ve-meclis-baskani-gozleriyle-gormedilerse-trollenmislerquot.jpg
2024/11/chp-genel-baskani-ozel-quot-abdullah-guler-ve-meclis-baskani-gozleriyle-gormedilerse-trollenmislerquot_1.jpg
2024/11/chp-genel-baskani-ozel-quot-abdullah-guler-ve-meclis-baskani-gozleriyle-gormedilerse-trollenmislerquot_2.jpg
2024/11/chp-genel-baskani-ozel-quot-abdullah-guler-ve-meclis-baskani-gozleriyle-gormedilerse-trollenmislerquot_3.jpg
2024/11/chp-genel-baskani-ozel-quot-abdullah-guler-ve-meclis-baskani-gozleriyle-gormedilerse-trollenmislerquot_4.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye ihracatını arttırmaya devam ediyor"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye ihracatını arttırmaya devam ediyor"
Şeniz Doğan paylaştığı mektupta sevenlerine umuy verdi
Şeniz Doğan paylaştığı mektupta sevenlerine umuy verdi
Dört turlu "Başkan Vekili" seçiminin galibi Gezgin oldu
Dört turlu "Başkan Vekili" seçiminin galibi Gezgin oldu
AK Parti'nin 25'inci yılında yeni anayasa ve ikinci '25 yıl' mesajı
AK Parti'nin 25'inci yılında yeni anayasa ve ikinci '25 yıl' mesajı
Son Haberler
KÜDEP için başvuru süresi başladı
KÜDEP için başvuru süresi başladı
Kayseri Büyükşehir'den Kayserispor'a destek
Kayseri Büyükşehir'den Kayserispor'a destek
Keçiörenliler 'Paşa Konağına Kaç Talip Sığar'la güldü
Keçiörenliler 'Paşa Konağına Kaç Talip Sığar'la güldü
Gümrük kapılarında dev uyuşturucu operasyonu! 459 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Gümrük kapılarında dev uyuşturucu operasyonu! 459 kilo uyuşturucu...
Menemen Konutları'nda binalar yükseliyor
Menemen Konutları'nda binalar yükseliyor
Diyarbakır'da sağanak etkili oldu, sürücüler zor anlar yaşadı
Diyarbakır'da sağanak etkili oldu, sürücüler zor anlar yaşadı

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim