• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:40
Kayseri Melikgazi'de ulaşım atılımları tam gaz
09:15
Keşan TSO ve Trendyol'dan E-Ticaret ve E-İhracat semineri
08:40
Türkiye'de yağış yok, Marmara ve Kuzey Ege'de rüzgar uyarısı
08:39
HBB, Hassa'da prestij cadde çalışmalarını sürdürüyor
08:36
Gazella Korosu, Arsuz'da Anadolu Türkülerini seslendirdi
08:33
Balıkesir'de Windsurf Ligi coşkusu başladı
08:32
Antakya'da Ata Köprüsü 1 Temmuz'da yıkılıyor
07:35
ERÜ Mezun Buluşması'nda Büyükşehir'den stant
06:03
Baki Ersoy müjdeyi verdi: "Hayırlı olsun Develim"
01:14
Gökçeören bir ilke imza attı: "Dünyanın Merkezi Gökçeören Kültür Festivali" yoğun ilgi gördü
00:06
Kanada, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turuna yükselen ilk ülke oldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BURSA
  3. Bursa BUSADER'de yeni dönem enerjik başlangıç
BURSA
Yayınlanma: 18 Ekim 2024 - 12:00
Güncelleme: 18 Ekim 2024 - 13:22

Bursa BUSADER'de yeni dönem enerjik başlangıç

Bursa BUSADER, yeni dönemin ilk kahvaltılı toplantısını gerçekleştirdi.

BURSA
18 Ekim 2024 - 12:00
Güncelleme: 18 Ekim 2024 - 13:22
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bursa BUSADER'de yeni dönem enerjik başlangıç
Bursa BUSADER, yeni dönemin ilk kahvaltılı toplantısını gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) -  Bursa BUSADER her ay gerçekleştirdiği '5Üye 5Dk' kahvaltılarına başladı. Villa Verde'de gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Bursa BUSADER Başkanı Elif Evke, hayata geçirmeyi planladıkları çalışmaları anlattı.

Başkan Elif Evke, BUSADER Federasyonu olarak iki yıl boyunca işlenecek 'Yenilebilir Dünya İçin El Ele' projesi kapsamında sürdürülebilirlik alanında yapılacak çalışmalardan bahsederek, "Geçtiğimiz hafta İstanbul BUSADER'in ev sahipliğinde düzenlenen lansman toplantımızda Federasyon Başkanımız Zerrin Özgüle projelerimizi anlattı ve sürdürülebilirlik beyanımızı yayınladı. Bu konuda birçok çalışmamız var. Zeytin çekirdeklerinden imal edilerek yapılan termoslarımızla farkındalık yaratarak,  bunları ilgili projelerimiz yararına bağışçılarımızla buluşturacağız. Yaptığımız tüm etkinliklerde yaydığımız karbon salınımını nötrlemek amacıyla gerekli hesaplamaları yaparak neden olduğumuz karbon salınımı kadar ağaç dikecek, bu şekilde çevremizi ve dünyayı korumaya devam edeceğiz.

 

Toplantıya katılan BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle ise sürdürülebilirlik konusunu çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirlik olarak üç bölüme ayırdıklarını belirterek, bu konularda hep birlikte önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Dünyanın maalesef artık doğal kaynaklarını tükettiğini söyleyen Zerrin Özgüle, "Eğer doğal kaynaklarımızı israf etmeden dönüştürerek kullanabilirsek gelecek kuşaklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir dünya bırakacağız. Bu konuda kendi bünyemizde bir komite kurduk. Bu komitemizde birbirinden değerli, uzman isimler görev alıyor. Federasyon yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm başkanlarımızla birlikte ciddi bir çalışmanın içine girdik ve derneklerimizin önemli projelere imza atmalarını bekliyoruz. Aynı zamanda federasyonumuz adına BUSADER Ormanı kurmak istiyoruz. Sürdürülebilirlik konusunu, çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirlik olarak üç bölüme ayırdık ve bu konularda elimizden geldiğince önemli projeler yapmaya çalışacağız. Hep birlikte güzel bir döneme giriyoruz. Geçen dönemde hep birlikte bir bütün olarak yaptıklarımız ödüllerle hakkını buluyor. İmece usulü ile çok önemli bir iş yaptık ve 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Hatay İlimizin Samandağ İlçesi'ne yönelik bir farkındalık oluşturduk. Yaşadığımız tüm zorluklara rağmen Samandağ'a BUSADER İlkokulu'nu kazandırdık. Oradaki çocukların mutluluğunu, ailelerin bizlere bakışlarını gördük. Bu anlamda hepiniz tebrik ve takdir ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra toplantının konuşmacı konuğu Dr. Aslı Aktümen, katılımcılara 'Psikolojik sağlık seminerleri, sanat ile terapi ve sinematerapi' konularında bilgiler aktardı. Dr. Aslı Aktümen, günümüzde özelikle sosyal medyanın günlük hayattaki yoğun etkisi ile bir rekabet ortamı oluştuğunu ve bu durumun bireyleri olumsuz etkilediğini söyledi. Bireylerin öncelikle bu etkilerden korunabilmek için kendilerini ve çevrelerini olduğu gibi kabullenip, kıyaslama yapmaktan kaçınmaları gerektiğini söyledi.

 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
BURSA BKM’DE RESİM ANALİZİ EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ
BURSA BKM’DE RESİM ANALİZİ EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ
BAŞARI DERECELERİ ULUDAĞ KOLEJİ’NDEN
BAŞARI DERECELERİ ULUDAĞ KOLEJİ’NDEN
BUÜ’lü müzikolog, Oxford’a kabul edilen ilk Türk oldu
BUÜ’lü müzikolog, Oxford’a kabul edilen ilk Türk oldu
CUMALIKIZIK UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
CUMALIKIZIK UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Son Haberler
İzmir Bornova'da bilim meşalesi yandı
İzmir Bornova'da bilim meşalesi yandı
Kayseri Melikgazi'de ulaşım atılımları tam gaz
Kayseri Melikgazi'de ulaşım atılımları tam gaz
İzmir Selçuk'ta Şen Şeftali Şenliği üreticiye umut oldu
İzmir Selçuk'ta Şen Şeftali Şenliği üreticiye umut oldu
Ata Sporlarının kalbi Bursa'da attı
Ata Sporlarının kalbi Bursa'da attı
Kayseri Değirmen Restoran kapılarını açtı
Kayseri Değirmen Restoran kapılarını açtı
Milletvekili Koç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti
Milletvekili Koç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim