• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
09:10
Vergi borçlarına 72 aya kadar taksit imkânı... Yeni Tahsilat Tebliği 'Resmi'leşti
08:15
Doğuda sağanak, güneyde sıcaklık artıyor
07:35
Kayseri Melikgazi'den Yıldırım Beyazıt'a yeni yol
06:55
Kayseri Kültür Yolu gezileri başlıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BURSA
  3. BTB Başkanı Matlı'dan üyelere finansmandan yararlanma çağrısı
BURSA
Yayınlanma: 11 Aralık 2020 - 13:09

BTB Başkanı Matlı'dan üyelere finansmandan yararlanma çağrısı

'Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı' ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ziraat Bankası'nın bu zorlu dönemde bir kez daha güç birliği yaptığını kaydeden Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, tüm üyeleri bu avantajlı finansman imkânından yararlanmaya davet etti.

BURSA
11 Aralık 2020 - 13:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BTB Başkanı Matlı'dan üyelere finansmandan yararlanma çağrısı
Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın arasında imzalanan 'Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı' protokol törenine video konferans yöntemiyle katıldı. Protokolle, ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için TOBB ile Ziraat Bankası'nın bir kez daha güçlerini birleştirdiğini ifade eden Başkan Özer Matlı, "Çatı kuruluşumuz TOBB olarak, üyelerimizin içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci daha rahat atlatması için elimizi taşın altına koyarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ziraat Bankası ile yaptığımız bu protokolle, nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı sağlamış oluyoruz" dedi.
Finansmana erişimde kolaylık
Projenin hayata geçmesindeki katkılarından dolayı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'a teşekkür eden Başkan Özer Matlı, "Üretimden ticarete ve günlük hayatımıza kadar, tüm alışkanlıklarımızı baştan aşağı değiştiren zorlu pandemi koşullarının en ağır etkileri, özellikle iş dünyasında kendisini hissettiriyor. Böylesine sıkıntılı bir süreçte imzalanan protokolle birlikte, ticaretin önündeki en büyük engel olan finansmana erişimde üyelerimize kolaylık sağlıyoruz. Bu sayede, üreticilerimiz ya da satıcılarımız tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satabilecek. Ayrıca sattıkları malın bedelini, alacak riski taşımadan Ziraat Bankası garantisiyle peşin veya taksitli alabilecek. Alıcılar da 540 güne kadar vade imkânıyla finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayabilecek" diye konuştu.
Üyelere finansmandan yararlanma çağrısı
Protokolden, TOBB ve bağlı 365 oda ve borsa üyeleri ile 61 sektör meclisi üyesinin yararlanabileceğini vurgulayan Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, "Ziraat Bankası tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde üyelerimiz bu sistemden faydalanabilecek. Böylece, artan korona virüs vakaları nedeniyle yeni tedbirlerin alındığı bu dönemde, nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Bursa Ticaret Borsası olarak biz de Ziraat Bankası ile güçlerimizi birleştirdik ve kurumsal kartla tedarikçi finansmanı ödemelerini kolaylaştırdık. Bu vesileyle, imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ'lerimize hayırlı olmasını temenni ederken, üyelerimizi bu avantajlı finansman imkânından yararlanmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
BAŞARI DERECELERİ ULUDAĞ KOLEJİ’NDEN
BAŞARI DERECELERİ ULUDAĞ KOLEJİ’NDEN
BUÜ’lü müzikolog, Oxford’a kabul edilen ilk Türk oldu
BUÜ’lü müzikolog, Oxford’a kabul edilen ilk Türk oldu
CUMALIKIZIK UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
CUMALIKIZIK UNESCO DÜNYA MİRASI ALANI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
ULUDAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİSİNDEN TÜRKİYE GENELİ LGS DENEME SINAVINDA TÜRKİYE DERECESİ!
ULUDAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİSİNDEN TÜRKİYE GENELİ LGS DENEME SINAVINDA TÜRKİYE DERECESİ!
Son Haberler
Kayseri Büyükşehir Spor A.Ş. personelinin yetkinlikleri artıyor
Kayseri Büyükşehir Spor A.Ş. personelinin yetkinlikleri artıyor
Konya Karatay'da Halk Ekmek Fabrikası ve Glütensiz Ekmek Üretim Tesisi hizmete girdi
Konya Karatay'da Halk Ekmek Fabrikası ve Glütensiz Ekmek Üretim...
BLOK3 Almanya'ya listelerinde de 1 numara!
BLOK3 Almanya'ya listelerinde de 1 numara!
Vergi borçlarına 72 aya kadar taksit imkânı... Yeni Tahsilat Tebliği 'Resmi'leşti
Vergi borçlarına 72 aya kadar taksit imkânı... Yeni Tahsilat Tebliği...
Kayseri Kocasinan'dan Erciyesevler'e önemli eser
Kayseri Kocasinan'dan Erciyesevler'e önemli eser
SMS fatura sistemiyle daha yeşil bir Bursa!
SMS fatura sistemiyle daha yeşil bir Bursa!

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim