• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
07:40
KTO ile Erbil arasında ticari köprüler güçleniyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beşiktaş'ta çöp kenarında vücudunda yanık ve kesiklerle bulunan bebeğin annesi tutuklandı
Gündem
Yayınlanma: 02 Eylül 2025 - 11:09

Beşiktaş'ta çöp kenarında vücudunda yanık ve kesiklerle bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Beşiktaş’ta çöp konteyneri kenarında, vücudunda yanık ve kesiklerle bulunan bebeğin annesi E.D. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Şüpheli ifadesinde, bebeğinin cesedini çöpe bıraktıktan sonra markete gidip alışveriş yaptığını söyledi.

Gündem
02 Eylül 2025 - 11:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beşiktaş’ta çöp kenarında vücudunda yanık ve kesiklerle bulunan bebeğin annesi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş’ta 31 Ağustos 2025’te belediyenin temizlik çalışanı D.K., temizlik için geldiği sokaktaki çöp konteyneri kenarında göbek kordonu kesilmiş, üzerinde ateş yakılmış, sol göğüs ve sağ çene altında kesik olan bir bebek cesedi görmüştü. Cinsiyeti tam belirlenemeyen bebek cesedini gören temizlik çalışanının ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edilmişti.
Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatılırken, bebeğin annesi E.D. soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Şüpheli E.D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Şüpheli tutuklandı
Adliyede savcılığa ifade veren şüpheli E.D. daha sonra ‘canavarca hisle, alt soya ve kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İfadesi ortaya çıktı
Öte yandan, zanlı E.D.’nin emniyete ve savcılığa verdiği ifadeler ortaya çıktı. İfadesinde resmi olarak Y.A. ile bir evlilik yapıp boşandığını, boşanma aşamasında ise H.Y. ile dini nikah yaptığını belirten E.D., "H.Y. ile kendisinden gördüğüm şiddet sebebiyle bu yıl ayrıldım ve baba evime geri döndüm. Sonrasında hamile olduğumu öğrenip H.Y.’ye söyledim, tekrar bir araya geliriz diye düşünüyordum ama benimle iletişime geçmedi. Niyetim ilk çocukta olduğu gibi doğurduktan sonra çocuğu ona vermekti" dedi.

Bebeğinin cesedini çöpe bıraktıktan sonra markete gidip alışveriş yapmış
Doğum yaparken yanında kimse olmadığını söyleyen zanlı, "Kordonunu kazan dairesinde ben kestim, sonrasında emzirmeden ve hiçbir şey yapmadan kazan dairesine bıraktım. Üzerindeki yaralamaları yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum. Doğumdan sonraki hiçbir süreci hatırlamıyorum. Eve gittiğimde bebek ağlama sesi hiç gelmedi. Kazan dairesini yıkadım, temizledim. Orayı yıkarken bebeği poşete koydum, tam hatırlamamakla birlikte muhtemelen bebeğe zarar verdim. Daha sonra bebeği çöp konteynerinin yanına götürdüm. Bebeği yakıp yakmadığımı hatırlamıyorum ancak sonrasında marketten döndükten sonra çöp toplayan görevlilerin benim bıraktığım çöp kovasını söndürmeye çalıştıklarını gördüm. Pişmanım" ifadelerini kullandı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Sakarya'da şiddetli yağışta D-650'de ulaşım durdu, araçlar mahsur kaldı
Sakarya'da şiddetli yağışta D-650'de ulaşım durdu, araçlar mahsur kaldı
Malatya'da kuvvetli yağış uyarısı
Malatya'da kuvvetli yağış uyarısı
Samsun'da SUV aracın çarptığı yaya yaralandı
Samsun'da SUV aracın çarptığı yaya yaralandı
Yalova'da eğitime 1 gün ara verildi
Yalova'da eğitime 1 gün ara verildi
Son Haberler
KTO ile Erbil arasında ticari köprüler güçleniyor
KTO ile Erbil arasında ticari köprüler güçleniyor
Nurcihan Cihan'ın anlamlı gururu
Nurcihan Cihan'ın anlamlı gururu
Bursa-İstanbul hattında BUDO ve İDO'dan sefer iptalleri
Bursa-İstanbul hattında BUDO ve İDO'dan sefer iptalleri
İstanbul'da hasar tespit başladı... AFAD'ın uyarılarına dikkat!
İstanbul'da hasar tespit başladı... AFAD'ın uyarılarına...
TOFAŞ potada Avrupa'da 3'te 3 yaptı
TOFAŞ potada Avrupa'da 3'te 3 yaptı
Düden Şelalesi 8 ayda 605 bin ziyaretçiyi ağırladı, sıcaklardan kaçanların uğrak noktası oldu
Düden Şelalesi 8 ayda 605 bin ziyaretçiyi ağırladı, sıcaklardan kaçanların uğrak noktası oldu

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim