• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
10:10
Yapay zekâ raflara kadar indi!
10:05
İBB ekiplerinden yoğun atık mesaisi
09:27
MHP Kayapınar Kongresinde Baver Bulut yeniden başkan seçildi
09:24
Artaş Holding'den eğitim yatırımı
09:23
Kaymakam Yıldırım kamu kurumlarında incelemelerde bulundu
09:22
ABD ve Avrupa kirazda bu aromayı özellikle istiyor
09:21
Sultangazi, Türkiye Profesyonel Kick Boks Turnuvası'na ev sahipliği yaptı
09:18
Erzurum'da sağlık ordusu sahada: "Can Ebeleri" görev başında
09:16
Serbest piyasada döviz fiyatları
09:08
Hatay'da 3 ilçede planlı su kesintisi yapılacak
09:08
Mudanya'da şehitler anısına, beraberlik ve bereket için dua edildi
09:01
Bayburtlu aile yayla yolunda karşılaştıkları tilkiyi kekle besledi
08:58
Kayserispor'dan yabancı transferi
08:54
Arsuz'da sokak şenlikleri yoğun ilgi gördü
08:14
Binali Yıldırım Refahiye'deki Orçul Festivali'nde vatandaşlarla buluştu
07:30
Ankara'nın merkezine 32 katlı ikiz ultra lüks rezidans
07:15
Çerçeve yasa Meclis'te
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Görgel: "Şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliğine start verdik"
Gündem
Yayınlanma: 18 Mayıs 2026 - 09:52
Güncelleme: 18 Mayıs 2026 - 10:43

Başkan Görgel: "Şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliğine start verdik"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehir merkezinin önemli arterlerinden Cahit Zarifoğlu Caddesi'nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Gündem
18 Mayıs 2026 - 09:52
Güncelleme: 18 Mayıs 2026 - 10:43
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Görgel: "Şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliğine start verdik"
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehir merkezinin önemli arterlerinden Cahit Zarifoğlu Caddesi'nde sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde başlattığı asfalt seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Şehir merkezinin en önemli ulaşım akslarından Cahit Zarifoğlu Caddesi'nde yürütülen sıcak asfalt çalışmaları yoğun şekilde devam ederken, Dulkadiroğlu'nda da Şeyh Şamil Caddesi ile Vezir Hoca Bulvarı etaplar halinde sıcak asfaltla buluşturuluyor.

İncelemeler kapsamında bölgedeki esnafları da ziyaret eden Başkan Görgel, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda hızlı şekilde tamamlanacağını belirten Görgel, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların artarak sürdüğünü ifade etti.

"Şehir merkezi ve ilçelerimizin ulaşım ağını güçlendiriyoruz"

Şehir genelinde sürdürülen yol yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Görgel, "Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıracak, altyapı ve ulaşım standardını yükseltecek yatırımları öncelikli hale getirdik. Bu kapsamda bu yıl şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliğini başlattık. Altyapı çalışmaları tamamlanan arterlerimizde ekiplerimiz hızla sıcak asfalt uygulamalarına geçiyor. Amacımız vatandaşlarımıza daha güvenli, konforlu ve modern ulaşım imkânı sunmak. Sadece şehir merkezinde değil, ilçelerimizde de yol yatırımlarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah bu yıl şehir merkezi ve ilçelerimizdeki arterlerin büyük bir kısmını sıcak asfaltla buluşturacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımları kapsamında Dulkadiroğlu'nun en yoğun ulaşım akslarından Şeyh Şamil Caddesi ile Vezir Hoca Bulvarı'nda da kapsamlı asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarla Doğukent, Güneşevler ve Akyar mahallelerine ulaşım sağlayan hatta konfor ve güvenliğin artırılması hedefleniyor.

Bölgedeki altyapı imalatları ve inşa faaliyetleri nedeniyle deforme olan yol ağı etaplar halinde yenilenirken, ekipler Şeyh Şamil Kavşağı ile Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi Kavşağı arasında bulunan yaklaşık 1 kilometrelik güzergâhta çift yönlü sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. İlk etapta şehir merkezinden Doğukent istikametine doğru asfalt uygulaması yapılırken, bu bölümün tamamlanmasının ardından karşı şeritte çalışmalara başlanacağı bildirildi.

"Bölgemiz büyük bir dönüşüm geçiriyor"

Cadde esnaflarından Mehmet Kızıloluk, altyapı çalışmaları süresince yaşanan toz ve toprak sorununun hem vatandaşları hem de esnafı olumsuz etkilediğini belirterek, asfalt çalışmalarının bölge için önemli bir rahatlama sağlayacağını söyledi. Kızıloluk, "Altyapı çalışmalarından dolayı yolumuz toz toprak içinde kalmıştı. Yolumuzun altyapısı tamamlandı, şimdi de Büyükşehir Belediyemiz asfalt seriyor. Bölgemiz altyapısı ve yollarıyla büyük bir dönüşüm geçiriyor" ifadelerini kullandı.

Esnaflardan Adem Doğan ise deprem sonrası bölgede başlatılan kapsamlı alt ve üstyapı yenileme çalışmalarına dikkat çekerek, "Bölgedeki altyapı hatları baştan sona yenilendi. Şimdi de yolumuz sıcak asfaltla kaplanıyor. Bölgemizin çehresi çok değişiyor" diye konuştu.


2026/05/baskan-gorgel-quotsehir-tarihinin-en-buyuk-asfalt-seferberligine-start-verdikquot.jpg
2026/05/baskan-gorgel-quotsehir-tarihinin-en-buyuk-asfalt-seferberligine-start-verdikquot_1.jpg
2026/05/baskan-gorgel-quotsehir-tarihinin-en-buyuk-asfalt-seferberligine-start-verdikquot_2.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İBB ekiplerinden yoğun atık mesaisi
İBB ekiplerinden yoğun atık mesaisi
Tarihi mezarın üzeri çakıl taşlarıyla kapatılıp otopark görünümü verildi
Tarihi mezarın üzeri çakıl taşlarıyla kapatılıp otopark görünümü verildi
Deniz, kum taşıdı, liman işlevini kaybetti, balıkçılar çözüm bekliyor
Deniz, kum taşıdı, liman işlevini kaybetti, balıkçılar çözüm bekliyor
Koruma altındaki çocuklar için bir araya geldiler
Koruma altındaki çocuklar için bir araya geldiler
Son Haberler
Yazın boğaz enfeksiyonuna yol açan 7 hata!
Yazın boğaz enfeksiyonuna yol açan 7 hata!
Yapay zekâ raflara kadar indi!
Yapay zekâ raflara kadar indi!
İBB ekiplerinden yoğun atık mesaisi
İBB ekiplerinden yoğun atık mesaisi
Yeni yaşam merkezinde sona doğru
Yeni yaşam merkezinde sona doğru
Yağmur suyu baskınlarına köklü çözüm
Yağmur suyu baskınlarına köklü çözüm
Van'da 4 metrelik karla mücadele
Van'da 4 metrelik karla mücadele

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim