• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
10:10
Antalya Taşağıl'da 20 bin 860 dikili ağaç satışa çıkıyor
09:40
KAPEX 2026 kapılarını açtı
09:10
Kayseri zabıtasından ağustosta sıkı denetim
08:45
Bugün hava nasıl olacak? 3 bölgede yağış bekleniyor
01:21
Akçalı Aile Sağlığı Merkezi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar sürüyor
01:06
Kanal patladı, vatandaşın müdahalesi faciayı önledi
01:01
Düzcespor-Beykoz Anadolu maçı tatil edildi
00:13
Sultangazi'de bin 500 çocuk için toplu sünnet şöleni
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Yardımcısı Ayyıldız: "Serveti, şöhreti, rütbesi ne olursa olsun kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir"
Gündem
Yayınlanma: 18 Temmuz 2026 - 16:52
Güncelleme: 18 Temmuz 2026 - 19:49

Bakan Yardımcısı Ayyıldız: "Serveti, şöhreti, rütbesi ne olursa olsun kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir"

İşyurtları Kurumu tarafından Kayseri'de düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılış törenine katılan Adalet Bakan Yardımcısı Sedat Ayyıldız, "Serveti, şöhreti, rütbesi ne olursa olsun kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir" dedi.

Gündem
18 Temmuz 2026 - 16:52
Güncelleme: 18 Temmuz 2026 - 19:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bakan Yardımcısı Ayyıldız: "Serveti, şöhreti, rütbesi ne olursa olsun kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir"
İşyurtları Kurumu tarafından Kayseri'de düzenlenen Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılış törenine katılan Adalet Bakan Yardımcısı Sedat Ayyıldız, "Serveti, şöhreti, rütbesi ne olursa olsun kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Adalet Bakan Yardımcısı Sedat Ayyıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Ayşe Böhürler ile Dursun Ataş, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen programda mahkumlar tarafından protokol üyelerine halk oyunları gösterisi yapıldı.

"Suç işleyen, kendinde bu imtiyazı gören adaletin pençesini ensesinde hisseder"

Programda konuşan Adalet Bakan Yardımcısı Sedat Ayyıldız, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı adaletin yüzyılı olacak şiarıyla çalışmalarımıza Bakanlık olarak devam ediyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımızın dirayet ve kararlılığını, cesaretini kendimize rol alarak, ondan ilham alarak devletimize meydan okumaya, milletimizi korkutup sindirmeye cüret eden tüm yapıların üzerine kararlılıkla gidiyoruz. Malumunuz günlük hayatını vatandaşlarımızın kolaylaştırmak için 12. Yargı Paketi'ni Millet Meclisimizden geçirmiş bulunuyoruz. Bununla amacımız yargının hızlandırılması, etkinleştirilmesi ve vatandaşlarımızın günlük hayatına daha çok dokunan, daha çok kolaylaştıran ve onların adalete olan güvenini tahkim edecek, teçhiz edecek bir yapıyı kurabilmektir. Bu anlamda tüm Başsavcılıklarımız, Komisyon Başkanlıklarımız Bakanlığımızın koordinesinde tam bir uyum içerisinde çalışmaktadır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin vermiş olduğu imkan ve fırsatla başta İçişleri Bakanlığımız olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla tam bir uyum içerisinde vatandaşımızın günlük hayatını kolaylaştıracak, adalete olan itimadını artıracak projeleri bir bir devreye alıyoruz. Adalet Bakanımız Akın Gürlek ve bizlerin anlayışı, duruşu çok nettir. Kimse devletten daha güçlü değildir. Kimse hukukun üstünde değildir. Serveti, şöhreti, rütbesi ne olursa olsun kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir. Suç işleyen, kendinde bu imtiyazı gören adaletin pençesini ensesinde hisseder. Bunda gayet kararlıyız ve bunun için de inşallah çok yakın bir zamanda bu sokak çetelerinin, uyuşturucu tacirlerinin, gençlerimizin başına bela olan bahis ve diğer sanal kumar çetelerinin hakkından geleceğiz. Bundan milletimizin hiçbir endişesi ve şüphesi olmasın. Bunun için tüm mesai arkadaşlarımız, tüm devlet kurumlarımız hep birlikte uyum içerisinde inşallah çalışıyoruz. İşte bugün Kayseri'de de ceza adalet sistemimizin farklı bir yönünü vatandaşlarımıza tanıtmak için bulunuyoruz. İşte bu eser siyaseti, işte bu eser vizyonu inşallah 21. asrın Türk asrı olmasını sağlayacak vizyondur. Fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kayseri Adliyesi ile uyum içerisinde çalışma yürüttüklerini söyleyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise, "Özellikle iki gün önce çıkan sokak çeteleriyle ilgili genelgeyle ilgili Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz Kayseri'de Bakanımızın açıklamalarında olduğu gibi adliyemizle uyum içerisinde büyük bir çalışma yürütüyoruz ve uyuşturucuyla mücadelede özellikle Kayseri'de gençlerimizin zehirlenmesine izin vermemek adına gençlerimizin bataklığa götürülmek istenenlerle en ağır şekilde mücadele etmek adına büyük bir uyum gösteriyoruz. Emniyetimiz tarafından uyuşturucu satıcılığıyla ilgili işlem yaptığımız kişilerin yüzde 70'ine yakını adliyemiz tarafından tutuklandı. Bizim hiçbir bahane üretmeye ne hakkımız var ne de böyle bir durum ortada var. Çünkü biz yakalayıp adliyeye teslim ettiğimizde adliyemizin gereğini yaptığını görüyoruz. Dolayısıyla biz yakaladık adliye bıraktı gibi bir bahane üretecek durumda değiliz. Yakaladığımız ve delillendirdiğimiz emniyet tarafından uyuşturucu satıcılarıyla ilgili olarak özellikle mahkemelerimiz gereğini hemen yapmışlar. Ben bundan dolayı özellikle Adalet Bakanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz da, "Ülkemizdeki ceza infaz kurumlarında barındırdığımız hükümlü ve tutuklularımızın el emeği göz nurunun ve onlara refakat eden fedakar, vefakar personelimizin alın teri ve fedakarlığının ne kadar güzel ürün ve sanat eserlerine dönüştüğünü hep birlikte müşahede etmek üzere bir araya geldik. Bu vesile ile ben fuarımızın milletimize, teşkilatımıza ve Kayserimize hayırlı olmasını, özellikle kazasız belasız tamamlanmasını temenni ve niyaz ediyorum" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Dursun Ataş da konuşmalarında fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Ürün ve El Sanatları Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar 1 hafta boyunca gelen ziyaretçilerini ağırlarken, tutuklu ve hükümlülerin yaptığı eserler de açılan stantlarda satışta olacak.


2026/07/bakan-yardimcisi-ayyildiz-quotserveti-sohreti-rutbesi-ne-olursa-olsun-kimse-suc-isleme-imtiyazina-sahip-degildirquot.jpg
2026/07/bakan-yardimcisi-ayyildiz-quotserveti-sohreti-rutbesi-ne-olursa-olsun-kimse-suc-isleme-imtiyazina-sahip-degildirquot_1.jpg
2026/07/bakan-yardimcisi-ayyildiz-quotserveti-sohreti-rutbesi-ne-olursa-olsun-kimse-suc-isleme-imtiyazina-sahip-degildirquot_2.jpg
2026/07/bakan-yardimcisi-ayyildiz-quotserveti-sohreti-rutbesi-ne-olursa-olsun-kimse-suc-isleme-imtiyazina-sahip-degildirquot_3.jpg
2026/07/bakan-yardimcisi-ayyildiz-quotserveti-sohreti-rutbesi-ne-olursa-olsun-kimse-suc-isleme-imtiyazina-sahip-degildirquot_4.jpg
2026/07/bakan-yardimcisi-ayyildiz-quotserveti-sohreti-rutbesi-ne-olursa-olsun-kimse-suc-isleme-imtiyazina-sahip-degildirquot_5.jpg
2026/07/bakan-yardimcisi-ayyildiz-quotserveti-sohreti-rutbesi-ne-olursa-olsun-kimse-suc-isleme-imtiyazina-sahip-degildirquot_6.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Antalya Taşağıl'da 20 bin 860 dikili ağaç satışa çıkıyor
Antalya Taşağıl'da 20 bin 860 dikili ağaç satışa çıkıyor
KAPEX 2026 kapılarını açtı
KAPEX 2026 kapılarını açtı
Kayseri zabıtasından ağustosta sıkı denetim
Kayseri zabıtasından ağustosta sıkı denetim
Posof'ta 2026-2027 Eğitim-Öğretim yılı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi
Posof'ta 2026-2027 Eğitim-Öğretim yılı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi
Son Haberler
Şans Topu'nda 1 talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu!
Şans Topu'nda 1 talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu!
Bursa'da emeklilerden Cavit Çağlar'a vefa
Bursa'da emeklilerden Cavit Çağlar'a vefa
Konya Karatay'da ulaşım için bir etap daha yenileniyor
Konya Karatay'da ulaşım için bir etap daha yenileniyor
Antalya Taşağıl'da 20 bin 860 dikili ağaç satışa çıkıyor
Antalya Taşağıl'da 20 bin 860 dikili ağaç satışa çıkıyor
İzmir'de Aliağa ve Seferihisar'da yollar yenileniyor
İzmir'de Aliağa ve Seferihisar'da yollar yenileniyor
Kadın kılığına girip iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı
Kadın kılığına girip iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim