• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
00:26
Amasya'da mehterli milli irade yürüyüşü yapıldı
00:25
Bayburt'ta 15 Temmuz'un 10'uncu yılında şehitler dualarla anıldı
00:23
Köyceğiz'de 15 Temmuz kutlamaları gerçekleştirildi
00:11
Balıkesir'de '15 Temmuz Demokrasi Nöbeti'
00:07
Arnavutköy'de 15 Temmuz'un 10'uncu yılı dolayısıyla yürüyüş korteji düzenlendi
00:06
Dünya Kupası'nda finalin adı: Arjantin - İspanya
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. KÜLTÜR SANAT
  3. Antalyalılar 19 Mayıs'ta tek yürek oldu
KÜLTÜR SANAT
Yayınlanma: 20 Mayıs 2025 - 11:50
Güncelleme: 20 Mayıs 2025 - 12:49

Antalyalılar 19 Mayıs'ta tek yürek oldu

Antalya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği fener alayı ve Ceza konseri ile kutladı. Konyaaltı Varyant'tan başlayıp Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren Fener Alayı'nda 19 Mayıs ruhu yeniden hayat buldu. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen Ceza konserinde ise büyük bir coşku yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gençlere seslenerek, "Sizlerle birlikte, Atamızın

KÜLTÜR SANAT
20 Mayıs 2025 - 11:50
Güncelleme: 20 Mayıs 2025 - 12:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Antalyalılar 19 Mayıs'ta tek yürek oldu
Antalya 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği fener alayı ve Ceza konseri ile kutladı. Konyaaltı Varyant'tan başlayıp Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren Fener Alayı'nda 19 Mayıs ruhu yeniden hayat buldu. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen Ceza konserinde ise büyük bir coşku yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gençlere seslenerek, "Sizlerle birlikte, Atamızın izinde, barışın, kardeşliğin, özgürlüğün ve demokrasinin hüküm süreceği, adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inanarak; her şeyin çok güzel olacağı bir ülke için durmadan, yorulmadan, azimle gururla yürümeye devam edeceğiz" dedi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu tarafından düzenlenen fener alayına binlerce vatandaş katıldı. Fener alayı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na yürüyen coşkulu kalabalığa Türk Hava Kurumu'na ait Türk bayrağı taşıyan paramotorlu gösteri ekibi de güzergah boyunca havadan eşlik etti. Konyaaltı Varyant'tan başlayan ve coşkuyla süren alay, Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.

Saatler öncesinden Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce Antalyalı, fener alayına katılan vatandaşları ve protokolü alkışlarla karşıladı. Çoğunluğu gençlerden oluşan coşkulu kalabalık DJ performansı ile eğlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, elinde Türk bayrağı ile alanı dolduran Antalyalıları selamladı.

Meydanı dolduran Antalyalılara seslenen Başkan Böcek, "19 Mayıs, yalnızca bir tarih değil; bir milletin küllerinden doğuşu, dirilişidir. 19 Mayıs, kurtuluşa olan inancın, bağımsızlığın ve özgürlüğün günüdür 19 Mayıs. Pes etmeyenlerin, vazgeçmeyenlerin günüdür" ifadelerini kullandı. Gençlere seslenen Başkan Böcek, "Biliyorum ki hedeflerinizi, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için şartlar bazen sizler için zor olabilir. Yeri gelir haksızlığa uğrarsınız, yeri gelir önünüze engeller çıkar. Zaman zaman üzülürsünüz, isyan edersiniz. Ama şartlar ne olursa olsun ülkemiz için asla umutsuzluğa kapılmayın. Atamızın 'umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim' sözünü hiçbir zaman unutmayın. Sizlerle birlikte, Atamızın izinde, barışın, kardeşliğin, özgürlüğün ve demokrasinin hüküm süreceği, adaletin er ya da geç tecelli edeceğine inanarak; her şeyin çok güzel olacağı bir ülke için durmadan, yorulmadan, azimle gururla yürümeye devam edeceğiz. Güneşli güzel günler çok yakındır. Sana söz Atam, kurduğun Cumhuriyeti, bıraktığın emaneti gençlerimizle birlikte sonsuza kadar yaşatacağız. Çünkü muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur" diye konuştu.

Ceza şarkılarıyla 19 Mayıs'a renk kattı

Başkan Böcek'in konuşmasının ardından CHP İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri, Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak Antalyalıları coşkuyla selamladı. Coşkulu gece Ceza konseri ile devam etti. Ceza, en güzel şarkılarını Antalyalılar ve gençler için seslendirdi.

Antalya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceza, "Şu anda dünyanın en güzel deniz manzarasına bakıyorum. Buradan muhteşem görünüyorsunuz. Bugün hepimiz için çok önemli bir gün. Atamızın Milli Mücadele'yi başlattığı, her şeyin başladığı özel ve önemli bir gün. Böyle özel bir günde beni sizlerle buluşturan başta Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Atamızı ve silah arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyoruz. Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Mine Nur Demirkıran ve Genç Antalya Gönüllüleri Lideri Sinem Dağtekin ile birlikte sahneye çıkan Başkan Muhittin Böcek de Ceza'ya ay yıldızlı plaket ve çiçek takdim etti. 19 Mayıs kutlamaları gece boyu ünlü rap sanatçısı Ceza'nın seslendirdiği şarkılarla devam etti. Ceza'nın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Antalyalılar coşku dolu bir bayram yaşadı.


2025/05/antalyalilar-19-mayis39ta-tek-yurek-oldu.jpg
2025/05/antalyalilar-19-mayis39ta-tek-yurek-oldu_1.jpg
2025/05/antalyalilar-19-mayis39ta-tek-yurek-oldu_2.jpg
2025/05/antalyalilar-19-mayis39ta-tek-yurek-oldu_3.jpg
2025/05/antalyalilar-19-mayis39ta-tek-yurek-oldu_4.jpg
2025/05/antalyalilar-19-mayis39ta-tek-yurek-oldu_5.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Demirci'de demokrasi nöbetinde kahramanlık türküleri yankılandı
Demirci'de demokrasi nöbetinde kahramanlık türküleri yankılandı
Yozgatlılar Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde meydanı doldurdu
Yozgatlılar Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde meydanı doldurdu
Ankara ve Bodrum Caz Festivalleri, Dünya Caz Ağı'na kabul edildi
Ankara ve Bodrum Caz Festivalleri, Dünya Caz Ağı'na kabul edildi
Burhaniye'de umre çorbası ilgi gördü
Burhaniye'de umre çorbası ilgi gördü
Son Haberler
Amasya'da mehterli milli irade yürüyüşü yapıldı
Amasya'da mehterli milli irade yürüyüşü yapıldı
Bayburt'ta 15 Temmuz'un 10'uncu yılında şehitler dualarla anıldı
Bayburt'ta 15 Temmuz'un 10'uncu yılında şehitler dualarla...
Köyceğiz'de 15 Temmuz kutlamaları gerçekleştirildi
Köyceğiz'de 15 Temmuz kutlamaları gerçekleştirildi
Vali Aygöl: "Ortak geleceğimizi birlikte inşa etmek en önemli sorumluluğumuzdur"
Vali Aygöl: "Ortak geleceğimizi birlikte inşa etmek en önemli...
Düzce'de binler, 15 Temmuz'un 10. yılında meydanları doldurdu
Düzce'de binler, 15 Temmuz'un 10. yılında meydanları doldurdu
Sosyal Güvenlik Başuzmanı Karakaş: "Terörsüz Türkiye hedefinin ilk müjdesi ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi"
Sosyal Güvenlik Başuzmanı Karakaş: "Terörsüz Türkiye hedefinin ilk müjdesi ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi"

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim