• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
10:20
Bakan Çiftçi'den terfi ve atama mesajı
09:50
MÜSİAD İzmir'den Tarım Ekonomisi ve Teknolojisi Zirvesi
09:35
Mustafa Yalçın'dan '25'nci Yıl' mesajı
09:20
Kayseri Kocasinan'ın Kuşçu Marina'sına büyük ilgi
09:05
Kayseri Melikgazi'de Hayrat Camii faaliyete açıldı
08:45
Kavurucu sıcakta elbisesini bile çıkarmadan buz gibi sondaj suyunda serinledi
08:30
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (15 Ağustos 2026 Cumartesi)
07:50
Bursa depremle sarsıldı!
07:35
Ömer Fethi Gürer'den 'konkordato' vurgusu
07:16
MSÜ Rektör Yardımcısı Korgeneral Aktaş, 3. Ordu Komutanı olarak atandı
06:54
Erzincan İl Jandarma Komutanlığı'na Jandarma Kıdemli Albay Altundarak atandı
01:26
Okan Buruk: "Kazanmamız gereken bir akşamdı"
01:17
Melikgazi Kayseri, Rana Uçar ile anlaştı
00:58
Uğur Uçar: "Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuzu düşünüyorum"
00:56
Denizli İdman Yurdu'nda transfer çalışmaları devam ediyor
00:23
Tarihinde ilk kez Süper Lig maçına çıkan Çorum FK'ya taraftarından büyük destek
00:06
Diyabet Okulu'nda eğitim alan hastalara diplomaları verildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. "Aldatma" iddiası ile eşini öldürmüştü: "Protokol imzalamalarını beklerken cinayet yaşandı"
Gündem
Yayınlanma: 04 Şubat 2026 - 14:15
Güncelleme: 04 Şubat 2026 - 15:22

"Aldatma" iddiası ile eşini öldürmüştü: "Protokol imzalamalarını beklerken cinayet yaşandı"

Kocaeli'de boşanma aşamasındaki eşini "aldatma" iddiasıyla öldüren sanık tekrardan mahkeme karşısına çıktı. Sanık hakkında istenen akıl sağlığı raporu hala gelmediği görülürken, tanık olarak dinlenen avukat, "Protokol imzalamalarını beklerken cinayet olayı yaşandı" dedi.

Gündem
04 Şubat 2026 - 14:15
Güncelleme: 04 Şubat 2026 - 15:22
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
"Aldatma" iddiası ile eşini öldürmüştü: "Protokol imzalamalarını beklerken cinayet yaşandı"
Kocaeli'de boşanma aşamasındaki eşini "aldatma" iddiasıyla öldüren sanık tekrardan mahkeme karşısına çıktı. Sanık hakkında istenen akıl sağlığı raporu hala gelmediği görülürken, tanık olarak dinlenen avukat, "Protokol imzalamalarını beklerken cinayet olayı yaşandı" dedi.

Gölçük ilçesi Halıdere'de bulunan restoranda 23 Kasım 2022'de meydana gelen olayda, Kıymet Budak (33), tartıştığı eşi Ş. Budak (53) tarafından tabanca ile ateş edilerek öldürülmüş, şüpheli ise olay yerinden kaçmıştı. Olaya ilişkin yürütülen soruşturmada Kıymet Budak'ın eşi Ş. Budak ile ağabeyi N. Budak yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ş. Budak tutuklanırken, ağabeyi N. Budak ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Kıymet Budak'ın cenazesi ise günlerce kimse teslim almayınca savcının talimatıyla belediye ekipleri tarafından defnedilmişti.

Akıl sağlığı raporu bekleniyor

"Kasten öldürme" ve "ruhsatsız ateşli silah bulundurma" suçlarından yargılanan Ş. Budak'ın Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanık Ş. Budak, taraf avukatları ve tanık katıldı. Geçtiğimiz celselerde adli tıp kurumundan istenen raporda, Ş. Budak'ın cezai ehliyeti tam olduğu tespit edilmiş ancak sanık avukatı itiraz etmişti. Bunun üzerine sanık İhtisas Gözlem Dairesi'ne sevk edilmişti. Ancak bu celse hala raporun mahkemeye ulaşmadığı belirtildi.

"Protokol imzalamalarını beklerken olay meydana geldi"

Olaya ilişkin tanık olarak dinlenen S.G., "Sanık eski bir müvekkilim vasıtasıyla bana geldi. Boşanma konusunda hukuki destek istedi. Detayları sorduk. Boşanma sebebi olarak aldatma durumunu anlattı. Görüşmelerde karşı taraf yoktu ancak telefonla konuşuyordu. Müvekkil çocukların velayetlerini almak istemişti. Ben de çocukların anne şefkatinde kalması gerektiğini söyledim. Sanık annenin öyle bir anne olmadığını, aldatma olayı olduğunu söyleyerek velayeti almak istediğini söyledi. Hatta bana bir video seyrettirdi. Videoda kız, annesinin olumsuz bazı olaylarını anlatıyordu. Normalde ben çocuğun anne yanında kalması taraftarı olurum ancak bu durumda çocuğun anne yanında kalmasını istemedim. Videodaki ağırlıklı konu annenin çocuklarına karşı eylemleriydi. Annenin güven sarsıcı davranışlarının çocuklarının yanında gerçekleştiği söylendiği için ve böyle video verildiği için velayet konusunda müvekkilimizi haklı görmüştüm. Beraber gelip protokol imzalayacak ve mahkemeye müracaat edecektik. Ancak bu görüşmemizden yaklaşık 10 gün sonra davanıza konu olay meydana geldi. Dolayısıyla protokol imzalanamadı. Biz protokol için bizlere gelmelerini beklerken bu olay meydana geldi. Görüşmeler sırasında bir olumsuzluk gözlemlemedik. Karşı tarafın anlaşmalı prosedüre dair bir itirazı olmadığını müvekkilimiz bize aktarmıştı. Telefon görüşmeleri sırasında da böyle bir hava sezinlememiştim" dedi.

Mahkeme heyeti, raporun beklenilmesine ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

İlk duruşma

Öte yandan, 5 Temmuz'da görülen ilk duruşmada hakim karşısına çıkan sanık savunmasında, eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek, "Kızım İran'da annesinin başka adamlarla cinsel ilişkiye girdiğini görmüş. Kıymet, kızımızı tehdit edip korkuttuğu için çocuğum bunu bana ilk başta söylemedi. Bunun üzerine boşanmak istediğimi söyledim ve eşim bunu kabul etti. Protokol aşamasında Kıymet boşanmaktan vazgeçti. Olay gecesi bu konuyu konuşmak için dışarı çıktığımızda eşim bana küfür ederek hakaretlerde bulundu. Çocuklarımın velayetini almak istediğimi söylediğimde ise 'Çocukların senden olduğu ne malum' dedi. Bunun üzerine üzerimde bulunan silahı çıkararak 2 el ateş ettim. Daha sonra eve giderek durumu abime anlattım. Abim çocuklarım olması sebebiyle suçu üstleneceğini söyledi. Ertesi gün adliyeye gittiğimde her şeyi itiraf ettim" ifadelerini kullanmıştı.


2026/02/quotaldatmaquot-iddiasi-ile-esini-oldurmustu-quotprotokol-imzalamalarini-beklerken-cinayet-yasandiquot.jpg
2026/02/quotaldatmaquot-iddiasi-ile-esini-oldurmustu-quotprotokol-imzalamalarini-beklerken-cinayet-yasandiquot_1.jpg
2026/02/quotaldatmaquot-iddiasi-ile-esini-oldurmustu-quotprotokol-imzalamalarini-beklerken-cinayet-yasandiquot_2.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Çiftçi'den terfi ve atama mesajı
Bakan Çiftçi'den terfi ve atama mesajı
Mustafa Yalçın'dan '25'nci Yıl' mesajı
Mustafa Yalçın'dan '25'nci Yıl' mesajı
Kayseri Kocasinan'ın Kuşçu Marina'sına büyük ilgi
Kayseri Kocasinan'ın Kuşçu Marina'sına büyük ilgi
Yüksekova Kaymakamı Hülür, çocukların havuz isteğini geri çevirmedi
Yüksekova Kaymakamı Hülür, çocukların havuz isteğini geri çevirmedi
Son Haberler
Tour of Ordu için geri sayım başladı
Tour of Ordu için geri sayım başladı
Bakan Çiftçi'den terfi ve atama mesajı
Bakan Çiftçi'den terfi ve atama mesajı
Kocaeli balda da iddialı... Bilinçli üretim, Kocaeli'nin balını Türkiye'ye taşıyor
Kocaeli balda da iddialı... Bilinçli üretim, Kocaeli'nin balını...
Alizade'den Sziget'te kırmızı şov
Alizade'den Sziget'te kırmızı şov
Bursa Nilüfer'de sahipsiz hayvanlar için yeni yuva
Bursa Nilüfer'de sahipsiz hayvanlar için yeni yuva
Büyükşehirden 121 çiftçiye 212 bin 400 metrekare sera naylonu desteği
Büyükşehirden 121 çiftçiye 212 bin 400 metrekare sera naylonu desteği

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim