• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • SPOR
  • POLİTİKA
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • KÜLTÜR SANAT
  • DÜNYA
  • BURSA
  • TÜRKİYE
  • Siyaset Magazin NEWS
  • Ara
SON DAKİKA:
06:40
KTO Başkanı'ndan seçim mesajı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Marmaris'ten Avrupalı başkan adayı
Siyaset
Yayınlanma: 19 Kasım 2023 - 09:25

AK Parti Marmaris'ten Avrupalı başkan adayı

Yerel seçimlere 4 ay kala Muğla'nın Marmaris ilçesinde belediye başkanlığı için ilk resmi adaylık açıklaması AK Parti’den geldi.

Siyaset
19 Kasım 2023 - 09:25
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Marmaris'ten Avrupalı başkan adayı
Yerel seçimlere 4 ay kala Muğla'nın Marmaris ilçesinde belediye başkanlığı için ilk resmi adaylık açıklaması AK Parti'den geldi.

Ata SEVGİ - AjansCANKA / MUĞLA (İGFA) -  AK Parti Marmaris önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden; çocukluğu ve gençliği Avrupa'da geçmiş turizmci Erdal Kandemir, Marmaris Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığında beraberinde İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Cavidan Öner ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kalabalık partili grubunun destek verdiği basın toplantısında belediye başkanlığına aday olduğunu açıklayan Kandemir, "1967 Kütahya doğumlu olu aslen Sinop'luyum.  Ben 1 yaşındayken ailemin Almanya'ya gitmesiyle çocukluğumdan itibaren orada büyüdüm. Almanya'nın Heidelberg şehrinde Friedrich Ebert GrundSchule ve Heidelberg WilckensHauptschule okullarını bitirdikten sonra inşaat meslek okuluna devam ettim. Ailemin 1984 yılında Türkiye'ye temelli dönüş kararı almasıyla İstanbul'a taşındık. Almanya'da eğitim almam sebebiyle Almanca ve İngilizce dillerini çok iyi seviyede konuşabiliyorum. 1985 yılında Marmaris'e taşınarak turizm sektöründe ticarete başladım. 1989 yılında Marmaris'in yerlisi Canan Kandemir ile evlendim ve iki çocuk babasıyım. 1993 yılından beri Avrupa'nın Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Yunanistan gibi birçok ülkesinde ticaret yaptım ve dönem dönem oralarda yaşadım. 2009 yılında Marmaris'te Ege Prestij yapı isimli müteahhitlik firmamı kurdum.  Bugün burada Belediye Başkan aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum" dedi.

MARMARİS'İN GELECEĞİ İÇİN GÜNCEL PROJELER SIRADA

Kandemir gelecekteki projeleri konusunda ise yaptığı açıklamada, Marmaris'in turizm potansiyeli herkesin malumu olduğunu belirterek, "Denizi, doğası, tarihi yerleri, yöresel yemekleri ve kendine has kültürüyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline gelmiştir. Ancak, turizmin getirdiği bazı sorunlar da var. Bu sorunları çözmek için, Marmaris Belediye Başkanı aday adayı olarak karşınızdayım. Benim için önemli olan, Marmaris'in sadece bugünü değil, geleceği. Bu nedenle, projelerimizde çevre dostu, sürdürülebilir ve insan odaklı bir yaklaşım benimsiyoruz. Halkımızın, özellikle de gençlerimizin ve kadınlarımızın daha fazla söz sahibi olacağı bir yönetim anlayışı hedefliyoruz. Sizlerin desteğiyle, Marmaris'i daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getireceğiz" diye konuştu.

Marmaris'in geleceği için son iki yıldır alt yapı ve dev projeleri üzerinde çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Kandemir, bu seçimlerin Marmaris'in geleceği için son derece hayati bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Her yaş ve kesimden insanımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım. Marmaris, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri. İnanıyorum ki doğru adımlar atarak ve doğru projeleri hayata geçirerek Marmaris'i daha da ileriye taşıyabiliriz. Bu nedenle çalışmalarımızı sadece alt yapı ve dev projelerle sınırlı tutmuyoruz. Eğitimden kültüre, sokak hayvanlarından sanata birçok alanda projelerimiz var. Bunlar hayata geçirildiğinde, Marmaris'in potansiyeli tam anlamıyla ortaya çıkacaktır. Sizlerden aldığımız destekle bu zorlu ama bir o kadar da keyifli süreci hep birlikte başaracağız." dedi.


  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Çelik: Yeni Partili vekillerin salonu terk etmesi makama saygısızlıktır
Çelik: Yeni Partili vekillerin salonu terk etmesi makama saygısızlıktır
Bakan Göktaş, Foça Belediye Başkanı Fıçı ile bir araya geldi
Bakan Göktaş, Foça Belediye Başkanı Fıçı ile bir araya geldi
MHP Lideri Bahçeli: "Yeni Partinin Cumhurbaşkanımız salondayken ayrılması siyasi açıdan doğru olmamıştır"
MHP Lideri Bahçeli: "Yeni Partinin Cumhurbaşkanımız salondayken ayrılması siyasi açıdan doğru olmamıştır"
Başkan Hamamcı pazarda esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Başkan Hamamcı pazarda esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Son Haberler
KTO Başkanı'ndan seçim mesajı
KTO Başkanı'ndan seçim mesajı
Simge'den Harbiye'de bir ilk!
Simge'den Harbiye'de bir ilk!
Merkez'den KOBİ kredilerinde büyüme sınırı değişikliği
Merkez'den KOBİ kredilerinde büyüme sınırı değişikliği
Distile alkollü içkiler için yeni tebliğ 'Resmi'leşti
Distile alkollü içkiler için yeni tebliğ 'Resmi'leşti
BTSO'da seçim maratonu tamamlandı... Kesin sonuçlar 2 Ekim'de, başkanlık 8 Ekim'de netleşecek
BTSO'da seçim maratonu tamamlandı... Kesin sonuçlar 2 Ekim'de,...
Sakarya'nın dev adamlarından ilk mağlubiyet
Sakarya'nın dev adamlarından ilk mağlubiyet

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
SPOR
POLİTİKA
SAĞLIK
EKONOMİ
KÜLTÜR SANAT
DÜNYA
BURSA
TÜRKİYE
Siyaset
Magazin
NEWS
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • Magazin
  • NEWS
  • POLİTİKA
  • Siyaset
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim