☰
✕

Yenipazar'da pide ve müzik şöleni bugün başlıyor

Yenipazar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Yenipazar Pide Festivali, 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında yöresel lezzetler ve konserlerle ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yenipazar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Yenipazar Pide Festivali, 30 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında yöresel lezzetler ve konserlerle ziyaretçilerini ağırlayacak.

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde geleneksel pide kültürünü yaşatmak ve ilçenin yöresel değerlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Yenipazar Pide Festivali, 30 Eylül'de (bugün) başlayacak. Beş gün sürecek festival kapsamında kurulan stantlarda yöresel ürünler ve Yenipazar'ın meşhur pidesi ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Festival boyunca düzenlenecek konserlerle de ilçede müzik ve eğlence dolu akşamlar yaşanacak. Festivalin konser programında 2 Ekim'de Ayşe Dinçer, 3 Ekim'de M Lisa ve Eypio, 4 Ekim'de ise Ümit Besen ve Pamela sahne alacak. Festivalin sunuculuğunu ise Sevtuğ üstlenecek. Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, vatandaşları festivale davet ederek, geleneksel lezzetler, kültür ve müziğin bir araya geleceği etkinlikte aileler ve sevdikleriyle birlikte buluşmaya çağırdı. Yenipazar Pide Festivali, 4 Ekim'de gerçekleştirilecek konser programının ardından sona erecek.