WWW.SAFİRBERRY.COM YENİLENEN YÜZÜYLE YAYINDA

Maviyemiş (blueberry), ahududu ( raspberry) ve böğürtlen (blackberry) fidan ve meyve üretiminde Bursa'nın ve Türkiye'nin önde gelen firmalarından Safir Berry Tarım Tic. Ve San A.Ş'ye ait "www.safirberry.com" adlı web sitesi yenilenen yüzüyle paydaşlarının ve müşterilerinin erişimine açıldı.

Yenilenen yüzüyle, maviyemiş/blueberry fidan ve meyve üretimine her türlü bilgi ve hizmete daha hızlı, kolay ve kaliteli erişim imkanı sağlayan www.safirberry.com, dijital dünyanın bütün imkanlarını kullanarak paydaşlarına ve müşterilerine alanında fark yaratan bir potansiyel sunuyor.

“Daha hızlı ve kolay bilgi paylaşımı sağlıyoruz”

Meyve ve fidan yetiştiriciliği ve pazarlamasında 50 yılı aşkın sektör deneyimini Dijital Platforma da taşıyarak yerel, ulusal ve uluslararası işbirliklerini arttırmayı hedeflediklerini vurgulayan Safir Berry Tarım Tic. ve San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aysan "Safir Berry Tarım Tic. ve San. A.Ş. olarak 50 yılı aşkın deneyimimizi ve bilgi birikimimizi, dijital dünyada yaşanan gelişim ve yeniliklere bağlı olarak daha geniş kitlelerle paylaşmak amacıyla www.safirberry.com adlı web sitemizi yenilenen yüzüyle erişime açtık. Web sitemizin yeni yüzüyle, paydaşlarımız ve müşterilerimizin yanı sıra fidan ve meyve üreticilerimiz, artık sektöre dair her türlü bilgi daha hızlı ve kolay erişim imkânı sağlayabilecekler. Bizler geride bıraktığımız yıllarda, Bursa, Manisa ve Antalya’da toplam 250.000 metrekarelik arazilerimizde yaptığımız maviyemiş (blueberry), ahududu (raspberry) ve böğürtlen (blackberry) fidan ve meyve üretimiyle, Türkiye’nin sadece ihracat potansiyeline katkı sağlamak için değil aynı zamanda Türkiye’yi alanının öncüsü ve sektörün Avrupa lideri ülkesi konumuna getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Farklı bölgelerde yer alan sera altı, plastik tünel altı, dolu/yağmur neti altı ve açık alanlardaki tesislerimiz sayesinde farklı iklim koşulları yaratıyor ve birçok maviyemiş (blueberry) çeşidini yetiştirebiliyoruz. Uzun uğraşlar vererek başardığımız bu üretim yöntemiyle, hasat zamanını 7-8 aya kadar uzatabiliyor, bu sayede pazarda daha uzun kalarak, tüketim ve ihracatın artmasına katkı sağlıyoruz.” diye konuştu.

“Tarladan rafa Üreticimizin yanındayız”

Bugüne değin sektörde edindikleri deneyim ve bilgiler aracılığıyla ihtiyaç duyan üreticiler için maviyemiş (blueberry) tesis kurulumları yaptıklarını ifade eden Turgut Aysan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Safir Berry olarak; fidan ve meyve üretimi, ürün işleme, paketleme, ihracat safhalarını da kapsayan tüm teknik yetkinlik, izin ve sertifikalara sahip olduğumuz gibi bu konulardaki tecrübelerimizi üreticilerimizle paylaşıyoruz. Entegre yatırım modelimiz ile fidan üretimiyle başlayan yolculukta, maviyemiş (blueberry) üretimi, ambalajlama, dağıtım ve pazarlama aşamaları da dahil, tarladan rafa kadar çözümler sunarak üreticimizin yanında oluyoruz.”

Renkli ve donanımlı bir içeriğe sahip olan www.safirberry.com, kuruma dair kapsamlı bilgilerin yanı sıra üreticilere, Maviyemiş, Böğürtlen ve Sakızlı Fidanlar başta olmaz birçok ürünün online satış imkanı sunarak her açıdan üreticinin yanında olmayı hedefliyor.

safir berry tarım tic. ve san a.ş maviyemiş blueberry ahududu raspberry böğürtlen blackberry fidan meyve