Vekil Kılıç Bursa Çalışmalarına Yoğunlaştı

MİLLETVEKİLİ KILIÇ BURSA'DAKİ ÇALIŞMALARINA YOĞUNLAŞTI BURSA – Türkiye Büyük Millet Meclisi Yasama Yılının sona ermesinin ardından Bursa'daki çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, şehrin paydaşlarıyla buluşarak fikir alış verişinde bulundu

MİLLETVEKİLİ KILIÇ BURSA’DAKİ ÇALIŞMALARINA YOĞUNLAŞTI…

BURSA – Türkiye Büyük Millet Meclisi Yasama Yılının sona ermesinin ardından Bursa’daki çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, şehrin paydaşlarıyla buluşarak fikir alış verişinde bulundu.

Yeni Dünya Vakfı (YDV) Bursa Şubesi, İHH İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi’ne ziyaret gerçekleştiren Vekil Kılıç, temaslarında YDV Bursa Şubesi Başkanı Tahsin Kara ve İHH İnsanı Yardım Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan ve derneklerin yöneticileriyle bir araya geldi. Derneklerin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler alan Vekil Kılıç, şehri ilgilendiren çeşitli konularda da istişarelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurulun ardından Bursa Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçilen Şevket Orhan’ı da makamında ziyaret eden Milletvekili Kılıç, Orhan’a gelecek dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti. Kent Konseyi ziyareti esnasında BİHMED Yaz Okulu öğrencileriyle de buluşan Kılıç, öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak, gençlere gelecek için tavsiyelerde bulundu.

“Azimle çalışmaya devam edeceğiz”

Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Vekil Kılıç, “Bursa’daki farklı kamu kurumları, iş insanları, STK’lar ve vatandaşlarımızla buluşmalarımızı sürdüreceğiz. Onların sorunlarını, istek ve taleplerini yakından dinleyerek, çözüm yolları arayacağız. Bizler de milletvekilleri olarak, Bursa’ya ve Türkiye’ye değer katmak, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan, dünyadaki mazlumlara yardım elini her zaman uzatan önemli sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmalarında, desteklerimizi sunacağız” dedi.

Vekil Kılıç, ziyaretlerinin ardından AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse ile birlikte, Bursa’daki tüm AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlarının katıldığı toplantıda, gelecek dönemde Bursa’da yürütülecek gençlik çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak, Türkiye’nin güçlü adımlarla geleceğe yürümesi için, gençler olarak azimle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.