Vekil Gözgeç Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

VEKİL GÖZGEÇ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR BURSA - AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez İnsan Hakları Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, Bursa'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

VEKİL GÖZGEÇ MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BURSA - AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez İnsan Hakları Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, Bursa'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

İş insanları, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve mahalle ziyaretleriyle vatandaşların istek ve talepleriyle yakından ilgilenen Vekil Gözgeç, son olarak Osmangazi ilçesine bağlı Gülbahçe, Selamet ve Bahar mahallerini ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde mahalle muhtarlığı görevlerine seçilen Bayram Saygılı, Erol Üsküplü ve Mülayim Vardar ile bir araya gelen Vekil Gözgeç, muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlarla istişarelerde de bulunan Vekil Gözgeç, Bursalılara katkı sağlayacak her projede desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Sonrasında AK Parti Osmangazi İlçe Yöneticileri ile birlikte Selamet, Gülbahçe ve Çekirge mahalleleri yöneticileri ile toplantı düzenleyen Vekil Gözgeç, mahalle yöneticilerinin istek ve taleplerini dinleyerek, gelecek dönemde izlenecek yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulundu.