"Ulu Şehir"den dünyaya uzanan lezzet

'Ulu Şehir' Bursa'nın sahip olduğu eşsiz güzelliklerinin ve tatlarının toplumun her kesiminden duyulması için yoğun mesai harcayan Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun bugün ki durağı, lezzeti sınırları aşan kestane şekeri üretiminde söz sahibi 'Kardelen Kestane Şekeri Fabrikası' idi.

Oldukça modern ve hijyenik bir ortamda hazırlanan kestane şekerleri, çeşitlilikte ki geniş yelpazesi ile tüketicilerin damak zevkine hitap ediyor.
Tesiste üretimin her safhasında incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu’nun, çalışanlarla yaptığı içten ve samimi sohbet dikkatlerden kaçmadı.

Fabrika ziyareti sırasında Vali Karaloğlu’nu bilgilendiren Mümin Akgün’de, Mekke ve Cidde başta olmak üzere dünyanın farklı noktalarına kestane şekeri lezzetini taşıdıklarını belirtti.

İnceleme sonrası, işçilerle öğle yemeği yiyen Vali Karaloğlu, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle fabrikada çalışan bayanlara çiçek takdim etti. Vali Karaloğlu, üretimin her safhasında yer almaya başlayan hanımefendilerin alkışların en büyüğünü hak ettiklerini söyledi.