Oto Tamircileri Odası'ndan Automachanica'ya çıkarma

OTO TAMİRCİLER ODASI'NDAN AUTOMECHANİCA'YA ÇIKARMA Bursa Oto Tamirciler Odası, üyelerine yönelik örnek teşkil eden faaliyetlerini sürdürüyor.

OTO TAMİRCİLER ODASI’NDAN AUTOMECHANİCA’YA ÇIKARMA

Bursa Oto Tamirciler Odası, üyelerine yönelik örnek teşkil eden faaliyetlerini sürdürüyor.

Bursa Oto Tamirciler Odası, sosyal aktivitelerinin yanı sıra üyelerinin ve esnafın mesleki gelişimlerine katkı sağlayan organizasyonlarına devam ediyor. Bu anlamda İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Automechanica Fuarı’na üyelerinin yoğun katılımları ile ziyaret gerçekleştiren oda yönetimi ve üyeler, sektörün olmazsa olmazı yedek parça sektöründe dünyadaki yeni gelişmeleri inceleme fırsatı buldu. Fuar sonunda bir de boğaz turu gerçekleştiren oda yönetimi ve üyeler, yoğun iş yaşamına bir ara verip, boğazın eşsiz güzelliğinde stres attı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Oto Tamirciler Odası Başkan Vekili Şuayip Özcan,  gerçekleştirdikleri faaliyet ve organizasyonlarla örnek teşkil eden bir birlikteliğe imza attıklarını vurguladı. Özcan, oda yönetimi olarak üyelerinin ve esnafın mesleki gelişimlerine katkı koyabilme hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, “ Sertifikalı eğitim programlarımız, ziyaretler, organizasyonlar ve hizmet ortaklıkları gibi çalışmalarımızla esnafımızı geleceğe güçlü adımlarla hazırlamaya gayret ediyoruz. Bu tür organizasyonlar sayesinde odamızda örnek teşkil eden bir birliktelik oluştu. İnşallah hep birlikte şehrimize, ülkemize ve sektörümüze daha fazla katkı koyacağız” dedi.