Meteoroloji'den Bursa açıklaması!

Meteoroloji Bursa için 4 Ekim 2021 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 23 dereceye tırmanırken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim. Öte yandan meteoroloji yarın için hafif sağanak yağış uyarısında bulundu.

Bursa'da yeni haftada hava sıcaklığı cuma gününe kadar 25 derecenin altındaki seyrini sürdürüyor.

Haftanın ilk gününde (BUGÜN) hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 23 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün hakim olduğu şehir genelinde herhangi bir yağış akşam saatlerine kadar beklenmiyor.

YARIN HAFİF SAĞANAK YAĞIŞ GÖRÜLEBİLİR

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da haftanın ikinci gününde hafif sağanak yağış geçişi bekleniyor.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığı 21 dereceye gerilerken, gün içerisinde şehrin bazı kesimlerinde hafif sağanak yağış geçişleri görülebilir.

ÇARŞAMBA günü yağış Bursa'yı terk ederken, hava sıcaklığı en yüksek 22 dereceye kadar çıkıyor ve gün içerisinde parçalı bulutlu-güneşli gökyüzü şehre hakim oluyor.

PERŞEMBE günü parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklığın en yüksek 23 derece olması beklenirken, CUMA günü ise termometreler 27 dereceye kadar yükseliyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (4 EKİM 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

meteoroloji bursa açıklama