KalDer Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı

KalDer Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı 16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 10:30'da KalDer Evi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya KalDer Üyeleri, Bursa'daki çeşitli özel kurumların, kamu kuruluşlarının ve STK'ların temsilcileri katıldı.

KalDer Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı

 

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 10:30’da KalDer Evi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya KalDer Üyeleri, Bursa’daki çeşitli özel kurumların, kamu kuruluşlarının ve STK’ların temsilcileri katıldı.

 

Genel Kurulda Divana; Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Sibel Bağcı Uzun ve Aylin Dal teklif edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

 

Genel Kurul, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay’ın açılış konuşması ile başladı. KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur katılımcılara 2018 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve bu faaliyetlerin Bursa’daki kurumlara sağladığı katkılar üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra 2018 yılı gelir gider tablolarının okunması İbrahim Öztürk tarafından, denetim kurulu denetim raporunun okunması Yeşim Ömeroğlu Ünlü tarafından yapıldı.  2019 yılı bütçesinin ve faaliyetlerinin okunması, görüşülmesi ve onaylanması gerçekleşti. KalDer’e yeni katılan üyelere “rozet” takdiminin ardından Genel Kurul sona erdi. Üyeler Genel Kurul sonrası Kalite Parkı’nda mangalda bir araya gelerek sohbet ettiler.

 

Genel Kurulda KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay “2018 yılında yürütülen çalışmalarımızın ve elde edilen sonuçların kentimiz ve iş dünyamız için fayda yaratmış olmasını diliyorum. 2018 yılında KalDer Evi’nin açılması bizim için milat oldu, bu hayali gerçekleştirdiğimiz için gururluyuz. Üyelerimiz, Yönetim kurulumuz, Değerlendiricilerimiz, Uzmanlık Gruplarımız, Gönüllülerimiz ve çalışanlarımızla düzenlediğimiz Kalite ve Başarı Sempozyumu, Bursa Mükemmellik Ödülü, Ulusal Kalite Hareketi, eğitimler, teknik geziler gibi çalışmalarımızla her zaman kurumlarımıza fayda yaratmak amacında olduk. İş kalitesi yanında yaşam kalitesi alanındaki çalışmaları da önemsedik. Kurumsal sosyal sorumluluk alanında eğitim ve sanat projelerine destek verdik. Yönetim kurulumuza göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. KalDer bir dernekten fazlasıdır” diye konuştu.

 

kalder genel kurul mali erdal elbay