Jessica May, "sıcak kışın" müjdesini Bursa'da verdi!

Brezilya'dan gelerek kısa süre içinde Türk izleyicisinin kalbinde taht kuran güzel Oyuncu Jessica May, ÖzdilekPark Bursa Nilüfer'de gerçekleşen söyleşide sevenleriyle bir araya geldi.

Özdilek Ev Tekstili’nin reklam yüzü olan ve markanın son koleksiyon reklam filminde de yer alan başarılı oyuncu, izleyicilere yeni yılın müjdesini veren Northern Lights Nevresim Takımı’nı tüm zarafetiyle tanıttı. Özdilek Ev Tekstili’nin koleksiyonunda yer alan yumuşacık battaniyeler de bu kışın çok sıcak geçeceğinin sinyallerini veriyor!
“Kış mevsimini Türkiye’de yaşamayı seviyorum!”
“Brezilya’nın sıcak iklimine nazaran Türkiye’de yoğun geçen kış mevsimini daha çok seviyorum.” diye belirten Jessica May, Bursa’da Uludağ’a çıkmayı da çok istediğini söyledi.
Jessica May söyleşi kapsamında, Northern Lights Nevresim Takımı ile ilgili de görüşlerini aktarırken, “Kuzey ışıklarını yansıtan bu koleksiyona ve içerisindeki renklere bayılıyorum.” dedi.
ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de gerçekleşen sohbet programına tüm sempatikliğiyle damgasını vuran güzel oyuncu, bir kez daha Bursalı sevenleriyle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu ifade ederek, etkinliğe katılan tüm izleyenlerin yeni yılını kutladı.