İyi ki doğdun Ceren

Ordu'da hunharca bir cinayet sonucu hayatını kaybeden Ceren Özdemir, öldürülmeseydi bugün 21'inci yaş gününü kutlayacaktı. Ceren Özdemir'in doğum gününde sosyal medyada binlerce takipçi, fotoğraflarının altına yorum yaparak, Ceren'i andı ve doğum gününü kutladı.

3 Aralık günü Ordu'da cezaevi firarisi Özgür Arduç (35) tarafından evinin önünde bıçaklanarak hunharca katledilen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in bugün doğum günü. Ceren'in bugün doğum günü olması nedeniyle sosyal medyadaki hesabındaki fotoğraflara binlerce kişi yorum yaptı. Ceren'in doğum gününü kutlayan binlerce kişi, cinayeti lanetleyerek "Seni hiçbir zaman unutmayacağız" mesajı verdi.Ceren'in bir yakın arkadaşı da "6 Aralık onun doğum günüydü. 'Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter' demişti" ifadelerini kullandı.BABASINDAN AÇIKLAMACeren Özdemir'in babası Yılmaz Özdemir, kızı yaşasaydı 21 yaşına gireceğini belirtip şu duygu dolu açıklamada bulundu:Arkadaşlarının bir hazırlığı vardı, okuldan bildiğim kadarıyla. Çünkü her yıl kutluyorlardı. Biz de eve gelince annesi hediyeler alırdı, ufak pasta yapardı. Bu sene de bir yerden kazak takımı beğenmiş, annesine anlatmış. Annesiyle konuşurken, 'param olunca o kazakların çeşitlerini alacağım' diyordu. Annesi de 'yatağının üzerine sereceğim o eve gelmeden' dedi, 'görsün mutlu olsun' diyordu.DAHA ÇOK GÖRMEK İÇİN ERKEN EMEKLİ OLDUMAnne Gülfer Özdemir, "Çok güzel piyano çalıyordu. 'Kızım sen geleceğin Fazıl Say'ı olacaksın' diye takılırdım ona. Çok hoşuna giderdi yavrumun. O da öyle iyi bir piyanist olmak isterdi. Ama ölümle şöhret olacakmış yavrum" diyerek şöyle devam etti:"Onlarla daha çok vakit geçirebilmek için erken emekli olmuştum. Ceren ablasına 'Sen çok şanslısın, annemle daha çok zaman geçiriyorsun' derdi. Her sene doğum günü kutlarız ona. 'Bu sene kutlamayacağız' dedim. Çünkü sürpriz olsun istedik.
Ceren'in odasıKutlama yapacağımızı bilmeyecekti. Yani pastasını sürpriz yaparak kesecektik. Yavrumdan ayrıldık. İki yavrum için yaşıyordum. Kıt kanaat büyüttük. İki çocuğum birbirine çok düşkündü. Şimdi koptular birbirlerinden. Ceren'in seveni, arkadaşı çoktu. Şimdi daha da çoğaldı. Herkesin kızı oldu."ARKADAŞLARI CEREN'İ UNUTMADI "O SAHNEYE ÇIKACAĞIZ CEREN""Doğum günümde beni unutmayın, hediye almayın, kutlayın yeter" demişti... Arkadaşları Ceren'in son isteğini bu yerine getirdi: "O sahneye çıkacağız Ceren..."
Ceren Özdemir öldürülmeden 1 saat önce çocuklarla bale dersinde.