İmsiad Üyelerini Yalnız Bırakmadı

İMSİAD ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI   MUSTAFA ANDIÇ: ÜYELERİMİZ SEKTÖRE DEĞER KATIYOR BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında stant açan üyelerine ziyaret gerçekleştirdi.

İMSİAD ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI


  MUSTAFA ANDIÇ: ÜYELERİMİZ SEKTÖRE DEĞER KATIYOR


BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında stant açan üyelerine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında stant açan İMSİAD üyesi firmaları ziyaret ederek, fuarın başarılı bir şekilde geçmesini dileyerek, firmaların ürünlerini yakından incelediler.

Ziyaretlerin ardından konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, “Fuarlar sektördeki son yenilikleri, teknolojik gelişmeleri yerinde görmek açısından oldukça önemli. İMSİAD olarak bizler de her zaman son trendleri takip ediyor ve bilgilerimizi güncelliyoruz” dedi.

Andıç sözlerine şöyle devam etti; “İMSİAD üyesi olan firmalarımızın stantlarını ziyaret ederek onlara hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Üyelerimiz gerek hayata geçirdikleri projelerle, gerekse de kullandıkları teknolojilerle Bursa inşaat sektörüne değer katıyor. Umuyoruz ki gelecek yıllarda fuarlarımızın başarıları daha da artarak devam eder.”