İmsiad'tan Türkyılmaz'a Ziyaret

İMSİAD'DAN TÜRKYILMAZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, yeniden Mudanya Belediye Başkanı seçilen Hayri Türkyılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İMSİAD’DAN TÜRKYILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, yeniden Mudanya Belediye Başkanı seçilen Hayri Türkyılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursa inşaat sektörünün çatı kuruluşu olan İMSİAD’ın Başkanı Mustafa Andıç ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İMSİAD Başkanı Andıç ile Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyareti için teşekkür etti ve yeni dönemdeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Türkyılmaz’a yeniden seçildiği görevinde kolaylıklar dileyen İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç da Mudanya’nın Bursa’nın önemli çekim merkezlerinden birisi olduğunu, İMSİAD üyelerinin, Bursa’nın dört bir yanına olduğu gibi Mudanya’ya da değer kattığını belirtti.