Hakan Çavuşoğlu'ndan Afrin açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu Afrin Operasyonu'na ilişkin yaptığı açıklamada; "Teröre karşı duruşu ve tavrı son derece açık olan ülkemiz hudut bölgesinde kendi güvenliğini sağlamaktadır."dedi.

Hakan Çavuşoğlu'nın açıklamalarında şu ifadelere yer verildi:

Bağımsız ve güçlü bir Türkiye sınırından düşmanca atışları eli kolu bağlı izleyemez. Devlet olmanın gereği neyse, Türkiye Cumhuriyeti bunu yapmaktadır ve yapmayı sürdürecektir.Ülkemiz #ZeytinDalı adı verilen Harekat ile  uluslararası hukukta da yer alan meşru müdafaa hakkının gereğini yerine getirmektedir.
Allah al bayrağımız uğruna, teröristlerin karşısına dikilen Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin. Tehlike altına sokulmak istenen Türkiye’nin bekasıdır. Bu tehlikeye karşı bölgemizde huzurun sağlanması için her türlü tedbir kararlılıkla icra edilmektedir.

Yarın sabah Bursa Ulu Camii'nde sabah namazı ve müteakip değerlendirmelerimiz olacaktır.Teröre karşı sınır ötesi harekatının zaferle sonuçlanması için bu akşam  yatsı ve yarın sabah namazında Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edileceğini de ek bilgi iletelim.