GESİAD üyeleri ve yakınlarına avantajlı sağlık hizmeti
Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) imzalanan protokol gereği, dernek üyeleri ve yakınları sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecek.
GESİAD Başkanı Murat Kaya ve Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Remzi Karşı'nın imzaladığı protokol kapsamında dernek üyeleri ve birinci derece yakınları Türkiye'nin dört bir yanındaki Medicana Hastanelerinden avantajlı olarak sağlık hizmeti alabilecek.
Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Kaşı, "Bursa'ya sağlık sektöründe yepyeni bir vizyon getirdik. Gerek teknoloji gerekse hekim kadromuzla iddialıyız. Tamamen hasta ve hekim odaklı olarak tasarladığımız hastanemizde dünya standartlarında hizmet sunabilmek için gerekli alt yapıyı hazırladık. Hastalarımızın her isteğine yanıt verecek bir alt yapı ile hastaneden çok otel konforunda hizmet sunuyoruz. Her branşta SGK anlaşması ve özel sağlık sigortası anlaşmamız bulunmakta. Herkesin sağlığında hak ettiği hizmeti almasını diliyoruz" dedi.