GESİAD: "Bu saldırı Türkiye'nin barış ve huzurunu hedef almaktadır"

Bursa Genç Sanayici, İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, Ankara Kızılay Güven Park'ta düzenlenen terör saldırısına ilişkin bir mesaj yayınladı.

GESİAD Başkanı Ramazan Kaya mesajında, bu terör saldırısının da diğer insanlık dışı saldırılarda olduğu gibi doğrudan Türkiye’nin barış ve huzurunu hedef aldığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“GESİAD olarak hiçbir sorunun çözümünde şiddetin tek seçenek olamayacağı düşüncesiyle Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyoruz. Bu saldırının asıl amacı, toplum içerisinde yılgınlık ve korku yaratarak birlik ve beraberliğimize gölge düşürmektir. Tarihimizin ışığıyla bu zor günlerden de birbirimize daha sıkı kenetlenerek, barış ve huzur içerisinde çıkabileceğimize olan inancımız tamdır. Bu noktada, huzur, birlik ve demokrasi isteyenlerin, bu ülkede birlikte barış içerisinde yaşamak isteyenlerin mutlaka kazanacağı inancıyla, bu elim saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. ”