FETÖ'ye peş peşe operasyonlar!

FETÖ'nün Adalet Bakanlığı'ndaki gizli yapılanması soruşturmasında 21'i görevde 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 27'si gözaltına altına alındı. İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen eş zamanlı baskınlarda da sözde "mahrem imam" konumundaki kişilerin de aralarında bulunduğu 18 şüpheli yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün adalet teşkilatı mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgüt mahrem sorumlularıyla operasyonel hat irtibatı olan ve haklarında örgüt üyelik ve iltisaklarını gösteren kodlama, ifade, ankesör/ardışık/ periyodik arama gibi çeşitli deliller elde edilen 30 şüpheli hakkında Ankara merkezli 5 ilde gözaltı kararı verildi.

Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, sözde "mahrem imam" konumundaki kişilerin de aralarında bulunduğu 18 şüpheli yakalandı. Yakalananlar arasında aktif kamu görevlileri de bulunuyor.