Erdoğan: Cumhur İttifakı büyük bir zafer elde etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Şentop'un TBMM Başkanı seçilmesine ilişkin ''Bugün parlamentoda Meclis Başkanlığı seçimi vardı. Cumhur İttifakı büyük bir zafer elde etti'' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.



Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:



''(Mustafa Şentop'un TBMM Başkanı seçilmesi) Bugün parlamentoda Meclis Başkanlığı seçimi vardı. Cumhur İttifakı büyük bir zafer elde etti. Az önce Sayın Bahçeli ile de görüştüm, Rabbim dedim inşallah bu birlikteliğimizi ülke genelinde de Cumhur İttifakı olarak bize zaferle nasip etsin.

''İSTİKLAL MARŞI'NI DAHİ OKUYAMAYAN GENEL BAŞKAN'A BÖYLESİ İTTİFAK YAKIŞIR''

(Muhalefet partileri) Her seçimi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Aday listelerini dahi zamanında seçim kuruluna teslim edemiyorlar. Yürüyen merdivene tersten binen, Kağıthane'ye 'Kağıttepe' diyen, İstiklal Marşı'nı dahi okuyamayan, seçimlerde oyunu bile kullanamayan gaf ebesi bir Genel Başkan'a böylesi bir ittifak yakışır.

''PARTİSİNİN AMBLEMİNDEN KAÇAN, KORKAN BİR ADAY OLUR MU?"

Ankara'da daha önce iki kez seçim kaybetmiş, iki kez hezimete uğramış, tam iki kez milletten sandıkta dersini almış bir adayı yine piyasaya sürdüler. Şimdi bu adayın sağa sola seçim afişlerini asıyorlar ancak bu şahıs kimin adayı, hangi partinin, hangi ittifakın adayı belli değil. Partisinin ambleminden kaçan, korkan bir aday olur mu?"

cumnhurbaşkanı erdoğan tbmm meclis başkan akparti