Bursa'yı birlikte yöneteceğiz mesajı

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasiler meydana çıkmaya başladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen Adalet ve Kalkınma Partisi eski il Başkanı Sedat Yalçın vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlarla sohbetleri sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Sedat Yalçın şehrin ekonomik ve kültürel anlamda büyütülmesi için çok önemli projelerimiz ve ekibimizle göreve hazırız mesajı verdi.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasiler meydana çıkmaya başladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen Adalet ve Kalkınma Partisi eski il Başkanı Sedat Yalçın vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Ziyaret ettiği kamu kurum ve kurumlarında bilgi alışverişinde bulunup şehrin daha ileriye götürülüp bir dünya markası yapılması için görev verildiği takdirde ortak akıl prensibiyle çalışacaklarını anlattı. Vatandaşlarla sohbetleri sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Sedat Yalçın şehrin ekonomik ve kültürel anlamda büyütülmesi için çok önemli projelerimiz ve ekibimizle göreve hazırız mesajı verdi. Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan Sedat Yalçın Kızılay'ın faaliyetleri ve projeleri konusunda bilgi aldıktan sonra Kızılay'a üye oldu. BURKON Turizm ve Kongre Genel Müdürü Hasan Eker'i ziyaret eden Sedat Yalçın Türkiye'de turizm sektörünün sorunlarını ve geleceğini konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Bursa'ya gelen turistlerin arttırılması için yapılması gereken programlar hakkında bilgi alan Sedat Yalçın şehrin kültür ve turizm alanında çok güzel projelerinin olduğunu ve turizimcilerle ortak çalışarak döviz girdisini arttıracaklarını söyledi. Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Sedat Yalçın, Bursa'nın ekonomi ve ticaret gündemini değerlendirerek, karşılıklı görüş ve önerilerini paylaştı. Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahri Şarlı'yı da makamında ziyaret ederek esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözüm önerileriyle birlikte yeni projeleri konuşan Sedat Yalçın küçük ve orta ölçekli esnafa destek olmak için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. BESOB Başkanı Arif TAK ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek esnaf ve sanatkarların sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunan Sedat Yalçın esnafın sorunlarını çok iyi biliyoruz birlikte kuracağımız bir platformda esnafımızın sorunlarını masaya yazırıp çözümleyeceğiz dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı programları çerçevesinde şehrin dinamik taşlarını oluşturan gazetecilerle bir araya gelip yapacağı projeleri paylaştı. Televizyon programlarına da katılan Sedat Yalçın, "şehrimizi birlikte yöneteceğiz" anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi. 











#sedatyalçın #kızılay #kızılaybursa #türkkızılayı #davutgürkan #ziyaret #iyilikçınarı #sağlık #satırbaşı #program #gündem #tv #değerlendirme #bursa #türkiye #turizm #sektör #gelecek #ekonomi #bursa #türkiye