Bursa'ya kar geri dönüyor!

Bursa'da bugün lodos etkili oluyor. Deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Hava sıcaklığı rüzgarla birlikte yükseldi ve 19 derece olarak ölçülüyor. Yarından itibarense yağmurla birlikte sıcaklıklar düşecek. Cumartesi günü kar bekleniyor.

Bursa‘da bugün lodos etkisini gösteriyor. Deniz otobüsü seferleri iptal edilirkenmeteoroloji yetkilileri ve Bursa Valiliği, vatandaşlarla ilgilileri tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Lodosla birlikte Bursa‘da hava sıcaklıkları da arttı. Kentte hava sıcaklığı 19 derece olarak ölçülürken yarından itibaren hava soğuyacak.

Sıcaklık 12 dereceye inecek ve Bursa‘da yağmur görülecek.BURSA’YA KAR YAĞACAK MI?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte Marmara’dan başlayarak hissedilir derece azalacak olan hava sıcaklığının, hafta sonu kuzey, batı ve iç kesimlerde de azalarak mevsim normallerinin altına ineceğinin tahmin edildiğini bildirdi. Meterolojinin tahminlerine göre yarın ve cumartesi günü yurdun bazı bölümlerinde kar yağışı var. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgilere göre Bursa’da cumartesi günü kar yağışı bekleniyor. Şehir merkezinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışlar, kentin yüksek kesimlerindeyse kar olarak yağacak.