Bursa protokolünü buluşturan açılış

Bursa'da daha önce Uluyol Caddesi üzerinde hizmet veren ve Avukat Rıfat Bakan ile Avukat Mustafa Çetin'e ait olan Uludağ Hukuk Bürosu'nun Yalova Yolu'ndaki yeni ofisinin açılışı, Bursa protokolünün katılımıyla yapıldı.

Uludağ Hukuk Bürosu'nun Yalova Yolu üzerindeki Has Plaza'da yer alan yeni ofisinin açılış törenine; Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, önceki dönem bakanlardan Faruk Çelik, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç ve Ahmet Kılıç, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Ahmet Yıldız ile Süleyman Çelik, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir'in yanı sıra çok sayıda hukukçu, işadamı, STK temsilcileri ve davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan ve yeni ofis ile birlikte "yeniden bismillah" dediklerini belirten Avukat Rıfat Bakan, açılışa katılan protokol üyelerine ve davetlilere katılımları için teşekkür etti.

8 KİŞİLİK TECRÜBELİ KADRO

Bakan, "Açılışımıza bizzat katılan, bizzat katılamayıp bizlere güzel dileklerini bir şekilde ileten değerli dostlarımıza, bu mutlu günümüzde yanımızda olduklarını hissettirdikleri için teşekkür ederim. Uzunca bir süredir eski adliyenin bulunduğu Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde hizmet veriyorduk. Gelişen işler ve değişen şartlar neticesinde yeni bir ofise geçme ve kadromuzu güçlendirme kararı aldık. Bugün, ben ve ortağım Avukat Mustafa Çetin haricinde 3'ü avukat olmak üzere toplamda 8 kişilik ekibimizle, artık Has Plaza'da 9'ncu katta hizmet vermeye başlıyor ve "yeniden bismillah" diyoruz" dedi.

Törene katılan ve burada misafirlere hitap eden Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, önceki dönem bakanlardan Faruk Çelik ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Uludağ Hukuk Bürosu'nun yeni yerinin hayırlar getirmesini diledi.

uludağ hukuk bürosu bursa protokolü açılış