Bursa'nın Güçlü Geleceği İçin İşbirliği

BURSA'NIN GÜÇLÜ GELECEĞİ İÇİN İŞBİRLİĞİ KARADENİZSİAD Yönetimi BTSO Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

BURSA’NIN GÜÇLÜ GELECEĞİ İÇİN İŞBİRLİĞİ VURGUSU

KARADENİZSİAD Yönetimi BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetimi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette KARADENİZSİAD Başkanı Süleyman Uzun, Bursa ve Türkiye ekonomisine daha fazla katkı koyabilmek adına KARADENİZSİAD çatısı altında toplanan iş insanları olarak örnek teşkil edecek proje ve çalışmalar üretmeyi arzuladıklarını belirtti. Başkan Süleyman Uzun, Bursa’nın tüm ekonomik potansiyelleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Türkiye’nin lokomotif illerinden biri olduğuna vurgu yaparak, Bursa’nın değerine değer katmak için çalıştıklarını söyledi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ise sözlerine ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek başladı. İbrahim Burkay, hep birlikte bu güzide şehirde ülkenin önüne konulan büyük hedeflere giden yolda daha fazla katkı koyabilmek için çalıştıklarını belirtti. Başkan Burkay, Bursa’nın ülke ekonomisinin itici gücü konumunda olduğunu ifade ederek, Bursa’nın ve Türkiye’nin güçlü geleceğine değer katabilmek adına her türlü iş ve güç birliğine açık olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından KARADENİZSİAD Yönetimi, Başkan Burkay’a hediye takdiminde bulundu.