Bursa GESİAD'dan Ankara çıkarması

Bursa Genç Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve beraberindeki heyet, Ankara'ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) Bursa Milletvekillerini ve Siyasi Parti Temsilcilerini ziyaret etti.

Bursa GESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara temasları kapsamında, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank başta olmak üzere AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın'ı meclisteki makamlarında ziyaret etti.

Oldukça verimli bir ziyaret programı olduğunun altını çizen GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, "Ankara'da Bursa'mızı temsil eden ve yaptığı çalışmalarla önemli projeleri hayata geçiren vekillerimizle bir araya gelerek güncel ve ekonomik konularda istişarelerde bulunduk. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile birlikte ziyaret ettik. Sanayici ve iş insanlarının istek ve sorunu dile getirdik.  Bizleri makamlarında ağırlayan Bakanımıza ve Vekillerimize çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

bursa genç sanayici ve i̇ş i̇nsanları derneği gesi̇ad murat kaya ankara ziyaret