Bursa'da vatandaşlar BURULAŞ'a tepkili!

Bursa'da vatandaşlar sosyal medyadan 'Bursaray istasyonlarındaki bilet satış gişeleri açılsın, kiosklar değiştirilsin' kampanyası başlattı.

Bursa’da metro istasyonunda bayıldı 112 acil Servisi böyle bekledi
Bursa’da eski vagonlar, sürekli zamlanan ücretler ve aşırı kalabalık seyaht etme zorunluluğu sebebiyle sık sık eleştirilerin odağında olan Burulaş’a bir tepki de sosyal medyadan geldi.

Vatandaşlar, “Bursaray istasyonlarındaki bilet satış gişeleri açılsın, kiosklar değiştirilsin” başlıklı imza kampanyası başlattı.

Bilindiği üzere Burulaş, 15.01.2016 tarihi itibariyle bilet satış gişelerini kapatmıştı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA BAŞLATILAN İMZA KAMPANYASININ TAM METNİ!

“Burulaş, vatandaşların Bursakart dolum işlemleriyle ilgili metro istasyonlarına Bursakart dolum cihazları konumlandırmıştır ve bilet satış gişelerini 15.01.2016 tarihi ile kapatmıştır. Fakat bu cihazlar bozuk para ile çalışmamakta, hiçbir şekilde para üstü vermemektedir. Ayrıca tek kullanımlık bilet satışı da yapmamaktadır.
Günümüzde meşrubat, yiyecek-içecek otomatları bile kredi kartı, banka kartı, bozuk para ile çalışırken ve para üstü verirken bilet dolum cihazlarının bu şekilde çalışması kabullenilemez.
Burulaş’ın yenilik ve atılım olarak nitelendirdiği bu eski moda cihazlar, maalesef yolcuları sıkıntıya sokmaktadır. Burulaş’ın bilet satış gişelerini açmasını istiyoruz. Eğer bilet satış kioskları kullanılacaksa da bu cihazların günümüz teknolojisine uygun olmasını ve o şekilde hizmete sokulmasını talep ediyoruz…”