Başkan Aydın ilk nikâhını kıydı!

Yerel seçimlerin tamamlanmasıyla mazbatasını alarak göreve başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Belediye Başkanı olarak ilk nikâh kıyma işlemini gerçekleştirdi. Başkan Aydın, nikâhını kıydığı çifte sosyal medyadan mutluluklar dilerken kendisi içinde anlamlı bir gün olduğunu ifade etti.

 

Türkiye'de ve Bursa'da yerel seçimlerin sona ermesinin ardından başkanlar mazbatasını alarak görevlerine başladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Belediye Başkanı olarak ilk nikâh kıyma işlemini yaptığı düğünün anları paylaştı. Başkan Aydın, birçok nikâh törenine şahitlik ettiğini söylerken Belediye Başkanı olarak kıydığı nikâhın kendisi için anlamlı olduğunu dile getirdi.

Başkan Aydın, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugüne kadar pek çok çiftimizin nikâh törenine şahitlik etmiş, mutlu anlarında yanında olmuştum. Bu defa Osmangazi Belediye Başkanı olarak Mehveş Nur Açık ve Ömer Faruk Yiğit çiftimizin özel günlerinde yanlarındaydım ve benim için de onlar kadar anlamlı bir gün oldu. Osmangazi Belediye Başkanı olarak ilk nikâhımı kıydım. Rabbim genç çiftimizi hayat yolculuklarında mesut, bizleri de görevimizin başında muvaffak etsin."

MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN