Başkan Aydın basın mensupları ile bir araya geldi

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri ile birlikte basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Aydın, İlçemizde görev yapan basın mensuplarına göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuşmasında, "Toplumun doğru ve tarafsız bir şekilde haber almasına ve bilgilendirmesine vesile olan sizler, oldukça zor şartlar altında olsanız dahi görevlerinizi en iyi şekilde yerine getirmek için gecenizi gündüzünüze katıyorsunuz. Tarafsızlığınızdan ödün vermeksizin ilçemizin tanıtım noktasında haber dilini en iyi şekilde kullanarak ilçemizi her geçen gün tanıtıyorsunuz. Sizlerle daha önce bir araya gelmek istiyorduk fakat pandemi süreci hepimizi fazlasıyla olumsuz etkiledi. Pandeminin devam ettiğini fakat aşı oranınınız her geçen gün artması ile daha fazla bir araya geleceğiz." ifadelerini kullandı.

İlçemizde sorun olarak görünen her şeye çözüm arıyoruz

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın basın ile bir araya geldiği konuşmasına, "İlçemizde en ufak bir sorunu bile çözüme kavuşması için çalışıyoruz. Bizlerin tek bir hedefi ve ideali var bu ilçeye daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz. Bu anlamda basın mensuplarının gerçekten büyük bir sorumluluk düşüyor. Bizler ilçemizin daha da yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalarımızı sürdürürken, ilçemizi en güzel şekilde tanıtmak sizlere ve sizlerin kalemine düşüyor." şeklinde devam etti.

Her anlamda daha da yaşanabilir bir Orhangazi için çalışıyoruz

Aydın, "Orhangazi ilçemizi daha fazla tanıtım noktasında her anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Zeytin Festivali hasat şenliğini düzenleyerek daha da fazla kitleye ulaştık. İlçemizin en büyük değerleri olan Zeytin, Turşu ve Çilek ile daha fazla tanıtım ve festivaller düzenlemek istiyoruz. Gençlerimizin daha fazla spor etkinliklerine katılabilmesi ve yapabilmesi amacıyla spor kulüplerimize maddi ve manevi yardımlarımız sürüyor. Çocuklarımızın eğlence alanları olan parklarımızı ve vatandaşlarımızın spor yapabileceği alanları alanı oluşturmak adına 8 farklı noktada çalışmalarımız sürüyor. İlçe Başkanımızın, Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve Milletvekillerimizin destekleri ile İlçemiz adına yapılan her çalışmalar için Teşekkür Ediyorum. Sizlerin de bildiği gibi ilçemizin en büyük sorunu olan trafik sorunu ile alakalı da çalışmalarımız sürüyor. Trafiği rahatlatma noktasında çalışma başlattık ve bunu en kısa zamanda uygulayacağız " dedi.

Görüş ve düşüncelerini dile getiren gazetecilerin sorularını da cevaplayan Başkan Aydın program sonrası İlçe 'de yayın yapan gazeteciler ile bir toplu fotoğraf çekildi.