Ahmet Kılıç genç üyelere Erdoğan'ın kitabını hediye etti

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, AK Parti'ye yeni üye olan gençlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabını hediye etti.

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ve AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk ile Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu yeni üye tanışma toplantısına katılan Vekil Ahmet Kılıç, Bursa'da AK Parti'ye yeni üye olan gençlerle bir araya geldi.

Türkiye'nin en fazla genç üyesine sahip siyasi partisinin AK Parti olduğunu belirten Vekil Ahmet Kılıç, "Dünya beşten büyüktür" diyerek yola çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı kitabın tüm gençler tarafından okunması gerektiğinin altını çizerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yolumuza devam ediyoruz. Bu yolda gençlerimizin yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor. "Dünya beşten büyüktür" diyerek bu kutlu mücadeleyi başlatan liderimizin izinde Türkiye'nin aydınlık yarınları için çalışmaya devam ediyoruz. Daha adil bir dünya için ülkemizin daha güçlü olması, daha fazla üretmesi ve gelişmesi lazım. Burada da siz değerli genç kardeşlerimize çok sorumluluk düşüyor" dedi.

Yeni üyelerle tanışma toplantısının ardından AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç tarafından yeni üye gençlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabını hediye edildi.

ak parti bursa milletvekili ahmet kılıç genç üyeler cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan hediye